Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 aug 2008 - Anul XIII, nr. 191 (3872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Aniston, părăsită de John Mayer

Jennifer Aniston şi John Mayer s-au despărţit, după ce cântăreţul a hotărât că nu este pregătit pentru tipul de relaţie serioasă pe care Aniston merită să o aibă, potrivit unor surse din anturajului cuplului, citate de hollywood.com.

Cei doi aveau o relaţie din luna aprilie a acestui an, Jennifer declarând pentru presă că nu a mai fost niciodată atât de fericită.

"S-a creat o tensiune între ei de ceva timp. Iniţial, au optat pentru o pauză, sperând că îşi vor întări relaţia. Din păcate, se pare că nu a mers", potrivit unei surse din anturajul cuplului, citată de cotidianul britanic Daily Mirror.

"John a luat decizia să pună capăt lucrurilor, pentru că a simţit că nu este pregătit pentru o relaţie pe care Jennifer ar merita să o aibă. Contrar zvonurilor, Jen nu a vrut să aibă copii sau să se mărite anul acesta, însă dorea să facă anumite planuri în privinţa viitorului lor", a mai spus aceeaşi sursă.

Cântăreţul John Mayer este mai tânăr cu opt ani decât fosta soţie a lui Brad Pitt, fapt care ar fi putut reprezenta motivul pentru care cei doi aveau percepţii diferite legate de viaţa în cuplu. Surse apropiate au declarat că nu există mari şanse ca aceştia să se împace.

"Au vorbit la telefon de când s-au despărţit şi încearcă să rămână în relaţii amiabile. Însă dacă John nu îşi va schimba atitudinea, există puţine şanse ca cei doi să se împace", potrivit aceleiaşi surse.

 

Multe decepţii în dragoste

Jennifer Aniston, una dintre cele mai bine plătite actriţe de comedie de la Hollywood, a suferit multe decepţii în dragoste: fostul soţ, Brad Pitt, a preferat să înceapă o relaţie cu frumoasa Angelina Jolie, mariajul lor încheindu-se în 2005. După divorţul de Brad Pitt, presa a speculat mult asupra faptului că actorul a părăsit-o pe Aniston pentru că aceasta era mai interesată de carieră şi nu de o familie. O dovadă în acest sens este faptul că, de la divorţul de Aniston, Pitt a devenit tatăl a şase copii, trei biologici şi trei adoptaţi, pe care îi are cu Angelina Jolie.

De asemenea, relaţia ei cu Vince Vaughn, partenerul din comedia "Despărţiţi dar împreună", s-a încheiat după un an, în 2006, iar surse spun că actorul este cel care a pus capăt idilei. Ulterior, Jennifer a avut o relaţie cu un top model britanic, Paul Sculfor, însă cei doi s-au despărţit din cauza programului încărcat al acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Aniston, părăsită de John Mayer.
 Vizualizări articol: 744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Aniston, părăsită de John Mayer0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei