Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 aug 2008 - Anul XIII, nr. 182 (3863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primele fotografii ale gemenilor cuplului Pitt-Jolie

Brad Pitt şi Angelina Jolie au vândut revistelor People şi Hello!, pentru aproximativ 14 milioane de dolari, drepturile asupra primelor imagini cu gemenii lor, Vivienne Marcheline şi Knox Leon, care au fost publicate ieri, potrivit accesshollywood.com.

People a lansat prima fotografie cu gemenii Pitt-Jolie duminică, pe site-ul său de internet. Ediţia britanică a revistei Hello! a publicat, de asemenea, o fotografie cu bebeluşii şi celebrii lor părinţi.

Cei doi actori sunt îmbrăcaţi în alb şi au fost surprinşi admirându-i pe cei mai recenţi membri ai familiei.

"Este un adevărat haos", a declarat Angelina pentru revista People, referindu-se la cei şase copii ai ei şi ai lui Brad Pitt. "Însă ne descurcăm şi avem parte de clipe minunate", a adăugat aceasta.

Angelina a mai spus că ceilalţi copii ai săi îşi ajută părinţii: "Shiloh şi Z (Zahara, n.r.) adună hainele (copiilor, n.r.), ajută la schimbatul acestora şi îi ţin în braţe". "E drăguţ, arată ca nişte mici mămici", a adăugat aceasta.

Brad a spus că gemenii seamănă cu părinţii lor: "Viv (Vivienne, n.r.) seamănă cu Ange la spirit, atitudine şi din punct de vedere fizic..., iar Knox seamănă puţin cu mine".

Copiii s-au născut pe 12 iulie, la o clinică din Nisa, sudul Franţei şi au devenit deja cetăţeni de onoare ai celebrului oraş francez.

 

Cele mai scumpe poze

Gemenii cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt ocupă în prezent prima poziţie în topul celor mai scumpe fotografii cu copii de vedete. Banii obţinuţi pe aceste fotografii vor fi donaţi unor cauze nobile, la fel cum s-a întâmplat cu suma primită pentru primele imagini ale primului copil biologic al cuplului, Shiloh.

Prima fotografie a cuplului Brangelina împreună cu primul copil biologic al lor, micuţa Shiloh, născută în mai 2006, în Namibia, a valorat 4,1 milioane de dolari. Fotografia a apărut într-o ediţie din iunie 2006 a revistei People. În plus, o altă serie de fotografii ale lui Shiloh a fost vândută ediţiei britanice a revistei Hello! pentru o sumă de 3,5 milioane de dolari. Cuplul a donat banii unor organizaţii de ajutorare a copiilor din Africa.

Familia Pitt are în prezent şase copii, din care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii nou-veniţi pe lume, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primele fotografii ale gemenilor cuplului Pitt-Jolie.
 Vizualizări articol: 810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primele fotografii ale gemenilor cuplului Pitt-Jolie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ehe trimis de
( 5 aug 2008, 21:39:07
uite ca nu numai pocaitii au copii multitongue

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei