Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 aug 2008 - Anul XIII, nr. 180 (3861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cher vrea să se mărite până la sfârşitul acestui an

Cântăreaţa Cher vrea să se căsătorească până la sfârşitul acestui an cu iubitul său, Tim Medvetz, dar planurile sale de nuntă au fost date peste cap de o boală misterioasă de care suferă fiul ei, Elijah Blue Allman, potrivit femalefirst.co.uk.

Artista se pregăteşte să se mărite cu Tim Medvetz până la sfârşitul acestui an, însă, din cauza bolii misterioase de care suferă fiul ei, nu se poate concentra asupra planurilor de nuntă.

"Ar trebui să fie cele mai frumoase momente din viaţa lui Cher. Se bucură de relaţia pe care o are cu aventurierul Tim şi plănuiesc să se căsătorească până la sfârşitul anului. Însă nu se poate gândi la altceva decât la boala de care suferă Elijah", potrivit unei surse din anturajul cântăreţei, citată de revista National Enquirer.

Fiul artistei, în vârstă de 32 de ani, a început să prezinte simptome ciudate în urmă cu doi ani, când s-a întors din New Delhi, India. Până în prezent, medicii nu au putut stabili un diagnostic.

"La început a crezut că a fost victima unei toxiinfecţii alimentare în India. De îndată ce s-a întors în Los Angeles, a început să se plângă de dureri de stomac şi avea simptome de gripă. Au urmat oboseala cronică, problemele intestinale şi durerile de cap. În ultimii doi ani, Elijah a urmat numeroase tratamente. Însă nu a obţinut nici un rezultat", a declarat aceeaşi sursă.

În prezent, fiul artistei urmează un tratament la clinica specializată Leonardis Klinik, din Germania.

Tim Medvetz, în vârstă de 38 de ani, este un celebru ciclist şi alpinist.

Cher în vârstă de 62 de ani, a mai fost căsătorită de două ori, cu cântăreţul şi politicianul Sonny Bono (1964 - 1975) şi cu Gregg Allman, de la The Allman Brothers (1975 - 1979). În afară de Elijah, Cher mai are o fiică, Chastity Bono, în vârstă de 39 de ani.

În februarie, Cher, care a spus că nu va mai cânta niciodată live după turneul său din 2005, a semnat un contract de 100 de milioane de lire sterline (195 de milioane de dolari) pentru a susţine o serie de concerte în Las Vegas, la celebrul hotel Caesars Palace, începând cu 6 mai.

Cher, pe numele real Cheryl Sarkisian, a debutat în anii '60 şi şi-a câştigat celebritatea datorită duetelor pe care le făcea cu soţul şi partenerul ei Sonny Bono. Pe parcursul carierei sale a alternat actoria cu muzica. A jucat în multe filme, precum "Silkwood", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Sirene" şi, în 1987, "Moonstruck", pentru care a primit un premiu Oscar. În 1999, Cher a fost recompensată cu un premiu Grammy pentru albumul său "Believe".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cher vrea să se mărite până la sfârşitul acestui an.
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cher vrea să se mărite până la sfârşitul acestui an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei