Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 iul 2008 - Anul XIII, nr. 171 (3852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Naomi Campbell a refuzat să plătească o factură de hotel de 250 de euro

Naomi Campbell este acuzată că ar fi refuzat să plătească o factură în valoare de 200 de lire sterline (250 de euro) emisă de un hotel din Moscova, după ce administraţia a descoperit arsuri pe cearşafurile din camera închiriată de top modelul britanic, informează dailymail.co.uk.

Administraţia hotelului Ritz Carlton din Moscova i-a cerut manechinului, aflat în vizită la Moscova alături de iubitul său, miliardarul Vladislav Doronin, să plătească distrugerile descoperite în camera pe care a închiriat-o, ce costă 10.000 de lire sterline (12.500 de euro) pe noapte.

Angajaţii hotelului au găsit porţiuni arse în cearşafurile de mătase din camera manechinului, provocate, probabil, de ţigări sau lumânări.

În momentul în care i s-a cerut să plătească, Naomi a refuzat, spunându-le angajaţilor că toate daunele ar trebui să fie acoperite de nota de plată a camerei.

"De îndată ce au descoperit cearşafurile arse, managerii hotelului nostru i-au luat la rost pe angajaţii lui Naomi. Dar ea a trimis înapoi un mesaj în care spunea că suntem ridicoli şi că nu va plăti sub nici o formă vreo daună", a declarat unul dintre angajaţii hotelului la care s-a cazat Campbell.

Manechinul a ajuns în capitala rusă cu un avion particular închiriat de Doronin, care a aterizat pe un aeroport folosit, de cele mai multe ori, pentru zboruri oficiale ale guvernului rus. Ea a cerut discreţie din partea angajaţilor şi echipei de securitate de la aeroport.

Luni, purtătorul de cuvânt al lui Naomi a negat că aceasta ar fi distrus cearşafurile de la hotel. "Nu a pus lumânări pe cearşafuri. Nu a fumat în camera de hotel. Este complet fals", a declarat agentul de presă al manechinului.

Iubitul lui Naomi Campbell, Vladislav Doronin, deţine o avere de aproximativ 1,8 miliarde de euro. Este renumit pentru viaţa luxoasă pe care o duce şi pentru pasiunea pentru femeile frumoase, fiind intitulat Donald Trump al Moscovei.

Cei doi s-au cunoscut la Festivalul de Film de la Cannes, în mai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Naomi Campbell a refuzat să plătească o factură de hotel de 250 de euro.
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naomi Campbell a refuzat să plătească o factură de hotel de 250 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bine a facut! trimis de
(23 iul 2008, 11:22:49
Dupa ce a jacmanit-o de 12.500 de euro pe noapte mai cer daune pentru 3 carpe? Lipitori, ce mai. Au vazut ca e vedeta si au incercat sa suga cat mai mult... rusu tot rus!
2.   Hmmm...Jean care stie de toate trimis de
(23 iul 2008, 12:55:59
ai stat vreodata in hotel de 5 stele? ai stat vreodata in presidential suite ? Daca nu ?! atunci nu mai fa gargara ! Toate ,,asa zisele astea show persoane,,sint cele mai multe ingimfate si de plins,The real blue blood ...stie cum sa se compoarte.Nu distruge sau nu cere de la personalul unui hotel imposibilul.Sti ceva ...am intilnit citeva vedete cu bun simtit dar si multe nesimtite .Fumezi ,,planta originala,,ca si SANTANA ...macar are esente care acopera totulhappy ...sau daca erai ca si fostul NIRVANA ...Kurt Cobain un fumator inrait ...deschide-a fereastra .Sau putea sa fie nesimtit ca si Silvester Stallone si sa iti faca viata balamuc cu pisicile lui exotice si femeile exotice si tot asa ..sau mesage de kakaoa de la mama lui.NU !...merita sa ii faci pe uni sa plateasca si aerul pe care il respira in hotelul respectiv !
3.   Enigma trimis de
(23 iul 2008, 22:52:26
Enigmo, esti catranita rau, ce sa-ti fac daca ai baut cerneala si te-ai facut camerista, mars si fa paturile alea ca indata vine supervaizerul si iti da ****. Lasa internetul ca nu-i de tine. Hai, inapoi la munca ca iti pierzi bacsisurile.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei