Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iul 2008 - Anul XIII, nr. 163 (3844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie a născut gemenii

Actriţa americană Angelina Jolie a născut, sâmbătă seara, la Nisa, o fetiţă şi un băiat, gemeni, au confirma, duminică, surse medicale citate de AFP.

Potrivit cotidianului regional Nice-Matin, care a publicat informaţia duminică, gemenii Knox Léon şi Vivienne Marcheline se simt bine, la fel ca şi mama lor.

Actriţa americană în vârstă de 33 de ani a născut la clinica Santa-Maria a Fundaţiei Lenval, unde partenerul ei Brad Pitt i-a făcut numeroase vizite în ultimele zile.

Angelina Jolie a născut prin cezariană, care fusese iniţial programată pentru mai târziu, dar devansată de curând.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au sosit pe Coasta de Azur în aprilie. După ce a locuit o vreme la Cap Ferrat, în vila co-fondatorului Microsoft Paul Allen, cuplul s-a instalat, pe durată nedeterminată, într-o vilă aflată pe domeniul Miraval.

Familia Pitt are actualmente şase copii.

Brad Pitt, în vârstă de 44 de ani, şi Angelina Jolie au adoptat trei copii:Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născut în Etiopia. În afară de gemenii nou-veniţi pe lume, ei mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

 

Cuplul de aur de la Hollywood, şefi de trib

De sâmbătă, când Angelina Jolie a născut, cei doi sunt şefii unui "trib" de şase copii, toţi cu vârste mai mici de şapte ani: gemenii Knox Léon şi Vivienne Marcheline, Shiloh, în vârstă de doi ani, Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născut în Etiopia.

Angelina Jolie Voight, în vârstă de 33 de ani, şi William Bradley Pitt, de 44 de ani, au fiecare cariere cinematografice de succes încă din anii '90. Astfel, Angelina a luat un premiu Oscar în 1990, în timp ce amândoi s-au bucurat de succes de pe urma unor filme precum "Tomb Raider" pentru actriţă şi "Ocean's 11, 12 şi 13" pentru Pitt.

Ajunşi pe aceleaşi platouri de filmare la turnarea comediei "Dl & Dna Smith", lansat în 2005, cei doi au format un cuplu pe ecran, rolurile fiind de asasini plătiţi soţ şi soţie, ambii copleşiţi de rutina treburilor casnice.

În perioada filmărilor pentru "Dl & Dna Smith" au apărut şi primele zvonuri despre idila lor. Din primăvara lui 2005, înainte ca actriţa Jennifer Aniston să îi ceară divorţul lui Brad Pitt după cinci ani de căsnicie, dovezi despre presupusa relaţie dintre actorul hollywoodian şi Angelina Jolie au început să apară, fiind publicate fotografii cu Pitt, Jolie şi fiul acesteia, Maddox, pe o plajă din Kenya.

Angelina Jolie, care avusese înainte două mariaje ce s-au terminat cu divorţuri, a dezminţit toate zvonurile despre relaţia pe care ar fi avut-o cu partenerul său de film, în timp ce reprezentanţii producătorilor "Dl şi Dna Smith" au avertizat jurnaliştii să nu publice informaţii referitoare la viaţa privată a celor două staruri.

 

De pe ecran în viaţa reală

Presupusul cuplu a devenit ţinta paparazzi-lor, în Canada, pe platourile de filmare unde Brad Pitt lucra la un western sau în Pakistan, unde Angelina Jolie îşi îndeplinea sarcinile de ambasadore a Naţiunilor Unite.

La 5 decembrie 2005, cele două vedete au recunoscut că au o relaţie, actriţa începând demersurile pentru ca Pitt să devină tatăl adoptiv al copiilor săi, Maddox şi micuţa Zahara.

La începutul lui 2006, cei doi au anunţat că aşteaptă un copil, micuţa Shiloh, care s-a născut la adăpost de fotografi în mai, într-un mic oraş din Namibia. "Bebeluşul cel mai aşteptat, după Iisus Hristos", a titrat, la momentul respectiv, blogul specializat în celebrităţi, defamer.com, martor al freneziei mediatice care a fost provocată de cuplu şi copilul care urma să se nască.

Şase luni mai târziu, Angelina Jolie a vorbit despre relaţia sa cu Pitt. "Din cauza filmului (Dl şi Dna Smith) a trebuit să facem o mulţime de lucruri nebuneşti, şi aşa am devenit un cuplu", a spus ea. De asemenea, actriţa a dezminţit zvonurile potrivit cărora ar fi vrut să i-l fure pe Brad Pitt lui Jennifer Aniston, populara actriţă care a jucat în serialul "Friends".

Într-un ritm frenetic, cei pe care presa îi numeşte "Brangelina" reuşesc să reunească acţiunile umanitare, filmările şi viaţa de familie. Astfel, ei au fost prezenţi în India, unde Jolie lucra la filmul "Speranţa moare ultima / A Mighty Heart" despre jurnalistul Daniel Pearl, în taberele de refugiaţi din Haiti sau Costa Rica precum şi în New Orleans, după uraganul Katrina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie a născut gemenii.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Angelina Jolie a născut gemenii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei