Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iul 2008 - Anul XIII, nr. 160 (3841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carla Bruni-Sarkozy:

"Mi-ar plăcea nespus să fiu însărcinată"

Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, a declarat, într-un un interviu pentru revista VSD, că nu este însărcinată, aşa cum se zvoneşte de mult timp, adăugând că i-ar plăcea, însă, nespus să aibă un copil.

"Din păcate, nu sunt însărcinată. Mă întreb dacă nu cumva m-am îngrăşat, deoarece toată lumea îmi pune aceeaşi întrebare. Nu sunt însărcinată şi regret acest lucru, întrucât mi-ar plăcea foarte mult să fiu. Se va întâmpla oare acest lucru? Îmi este foarte greu să mă pronunţ. Totuşi, este mai dificil să rămâi însărcinată la 40 de ani decât la 25", a declarat Carla Bruni.

În cadrul interviului, soţia preşedintelui Sarkozy a declarat că viaţa de artistă a împiedicat-o să se dedice rolului de primă doamnă a Franţei, însă speră să remedieze acest lucru.

"Nu acord suficient timp funcţiei mele oficiale", a declarat Bruni, precizând că, în această calitate, ar trebui să reprezinte Franţa, să-i facă onoare, să ajute oamenii. "Deocamdată, nu am putut să-mi îndeplinesc atribuţiile. Acest lucru mă deranjează, însă, pe viitor, voi aloca mai mult timp acestor lucruri", a explicat ea. "Mă aflu în poziţia de a putea ajuta oamenii şi nu trebuie să mă gândesc numai la mine, la arta mea, la fiul meu, la album... Este o etapă", a asigurat ea.

De asemenea, Bruni a declarat că, de când s-a căsătorit, personalul de la Elysée este "complet absent" din viaţa ei de artistă. "Consilierii nu intervin nicicum, nu îşi permit niciodată să-mi spună nimic. Niciodată nu a fost judecată vreuna din alegerile mele. Consilierii soţului meu nu fac decât politică. Poate că sunt un electron liber. Sunt atentă, prudentă şi interesată de ceea ce face soţul meu", a mai spus Carla Bruni-Sarkozy în interviul din VSD.

 

Noul album, online, gratuit

Noul album al Carlei Bruni, în care aceasta cântă despre dragostea pentru soţul ei, preşedintele francez Nicolas Sarkozy, poate fi ascultat online gratuit, începând de ieri dimineaţă, cu două zile înainte de lansarea oficială, informează Telegraph online.

Cele 14 melodii ale albumului "Comme si de rien n'était" (Ca şi cum nimic nu s-a întâmplat.) pot fi ascultate la adresa www.carlabruni.com până pe 21 iulie, potrivit studioului de înregistrări Naive. Perioada de ascultare a melodiilor va fi limitată la două ore pentru fiecare utilizator pentru întreaga perioadă. Majoritatea versurilor melodiilor sunt despre dragoste şi trecerea timpului, unele referindu-se în mod specific la relaţia cu actualul ei soţ.

Carla Bruni-Sarkozy, născută în Italia şi moştenitoarea unei familii înstărite, a declarat că veniturile pe care le va obţine de pe urma noului album vor fi donate unor cauze umanitare.

Nicolas Sarkozy, în vârstă de 53 de ani, şi Carla Bruni, 40 de ani, au început relaţia în noiembrie anul trecut, acesta devenind publică în decembrie. Pe 2 februarie, cei doi s-au căsătorit.

Nicolas Sarkozy are doi fii - Pierre şi Jean - dintr-un prim mariaj cu o corsicană, Marie-Dominique Culioli, şi un băiat, Louis, în vârstă de 10 ani, cu Cécilia Ciganer-Albeniz, acum Attias, de care s-a despărţit în octombrie anul trecut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Mi-ar plăcea nespus să fiu însărcinată".
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Mi-ar plăcea nespus să fiu însărcinată"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei