Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 iul 2008 - Anul XIII, nr. 159 (3840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kylie Minogue, ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic

Starul australian Kylie Minogue a primit recent, la palatul Buckingham din Londra, rangul de ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic, fiind astfel onorată pentru contribuţia sa la dezvoltarea industriei muzicale, informează thisislondon.co.uk.

Actriţa, acompaniată de părinţii săi, Ron şi Carol, a purtat o rochie din mătase crem, decorată cu stele mari şi pantofi cu toc aurii.

Minogue s-a transformat dintr-o actriţă de seriale de televiziune într-unul dintre starurile cele mai bine plătite din lume, dar şi într-unul dintre sex symbol-urile Europei şi Australiei, continentul său natal.

Când a fost anunţată, în decembrie 2007, că va fi ridicată la rangul de ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic, Minogue a spus: "Mă simt extrem de emoţionată că Marea Britanie, ţara mea adoptivă, îmi recunoaşte astfel meritele".

 

Destin

De altfel, cântăreaţa a cucerit publicul britanic încă de la rolul Charlene din serialul TV "Neighbours", difuzat la mijlocul anilor '80.

După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de 7 săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreagă - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii.

Hit-uri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love at First Sight", "Come into My World", "Slow" sau "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Ultimul turneu al lui Minogue a fost amânat după ce cântăreaţa a fost diagnosticată cu un cancer la sân, în mai 2005. Ea a anulat concertele pe care trebuia să le susţină în cadrul turneului "Showgirl". În noiembrie 2005, aceasta a început şedinţele radioterapie la Paris, apoi a mai urmat câteva şedinţe de chimioterapie pentru a ucide ultimele reminiscenţe ale cancerului. În ianuarie 2006, Kylie a aflat că a învins această boală. În noiembrie 2006, Minogue şi-a reluat cu succes turneul "Showgirl", care s-a încheiat anul acesta.

Învingătoare în lupta cu boala, artista a revenit în forţă anul acesta cu un nou album, "X", care este promovat în cadrul turneului KYLIEX2008, ce a cuprins - pentru prima dată în cariera lui Kylie - şi România.

În mai, cântăreaţa a primit Ordinul de Cavaler al Artelor şi Literelor, în Franţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kylie Minogue, ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic.
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kylie Minogue, ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei