Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 iul 2008 - Anul XIII, nr. 159 (3840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gemenii Angelinei Jolie vor deveni cetăţeni de onoare ai oraşului Nisa

Primarul oraşului Nisa, Christian Estrosi, s-a declarat încântat să îi aibă în oraş pe Angelina Jolie şi Brad Pitt, care vor deveni din nou părinţi, gemenii lor urmând să se nască în câteva săptămâni, potrivit 20min.ch.

Angelina Jolie este îngrijită, în prezent, la Fundaţia Lenval din Nisa, primarul Christian Estrosi declarându-se foarte încântat de idee.

El a subliniat faptul că bebeluşii vor fi declaraţi "cetăţeni de onoare ai oraşului Nisa", mărturisind: "Este o mare onoare şi o mare satisfacţie. Suntem foarte fericiţi de alegerea Angelinei Jolie şi a domnului Brad Pitt şi aş vrea să le spun că le urez multă fericire, copii sănătoşi şi mult succes în viaţă. Ei vor fi cetăţeni ai acestui oraş pentru tot restul vieţii şi vor fi întotdeauna bineveniţi la Nisa, îi vom primi mereu cu mare plăcere".

 

Angelina, sfătuită de Julia Roberts

Pe de altă parte, Brad Pitt s-a îndreptat către prietena lui Julia Roberts, pentru a primi sfaturi cu privire la modul de creştere a gemenilor, pentru că actriţa este şi ea mamă de gemeni.

"Brad voia să ştie dacă regulile pentru gemeni sunt aceleaşi ca pentru un singur copil. Julia i-a răspuns că e acelaşi lucru… dar de două ori mai dificil!", a declarat o sursă pentru The Globe.

Julia Roberts, 41 de ani, are doi gemeni, Phinnaeus şi Hazel, în vârstă de 3 ani.

Aflaţi în Franţa de la sfârşitul lunii aprilie, Brad Pitt, Angelina Jolie şi cei patru copii ai lor au ales să stea, pe o perioadă nedeterminată, la Miraval, o proprietate imensă situată în comuna Correns, departamentul Var.

În mai, în timp ce se afla la Festivalul de Film de la Cannes, Angelina Jolie a confirmat faptul că va naşte gemeni, punând astfel capăt speculaţiilor care au circulat în presă de mai multe luni.

Cuplul Jolie-Pitt mai are trei copii adoptaţi, Pax Thien, de origine vietnameză, în vârstă de 4 ani, Maddox, de origine cambodgiană, în vârstă de 6 ani, şi Zahara, de origine etiopiană, în vârstă de 3 ani, şi un copil biologic, Shiloh, în vârstă de doi ani.

Surse apropiate cuplului spun că Jolie a ales Franţa pentru a da naştere gemenilor, ca un tribut adus mamei şi bunicii ei de origine franceză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gemenii Angelinei Jolie vor deveni cetăţeni de onoare ai oraşului Nisa.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gemenii Angelinei Jolie vor deveni cetăţeni de onoare ai oraşului Nisa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei