Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 iul 2008 - Anul XIII, nr. 158 (3839)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlize Theron nu se simte atrăgătoare când este slabă

Actriţa sud-africană Charlize Theron a declarat că se simte neatrăgătoare în momentul în care slăbeşte, preferând formele voluptoase, informează femalefirst.co.uk.

"Am jucat rolul unei femei bolnave de cancer în filmul «Sweet November». Am slăbit foarte mult şi nu mă simţeam confortabil. Îmi aduc aminte că îmi era frig şi de câte ori mă atingeam nu simţeam decât oase şi coaste. Nu mă simţeam deloc sexy", a declarat Charlize Theron.

Pe de altă parte, actriţa a trebuit să câştige în greutate aproximativ 13 kilograme pentru rolul ucigaşei Aileen Wuornos din filmul "Monstru".

Theron, care are o relaţie cu colegul său de breaslă Stuart Townsend din 2001, nu este de acord nici cu apetitul pentru petreceri al unor vedete de la Hollywood. "Mă deranjează felul în care unele aşa zise celebrităţi îşi irosesc viaţa. Pur şi simplu nu le înţeleg. Întreaga mea viaţă se rezumă la evitarea lucrurilor rele şi încercarea de a fi fericită", a mai spus actriţa.

Charlize, în vârstă de 32 de ani, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Monstru" (2004), a anunţat, în luna martie, că se simte pregătită pentru un nou pas important în viaţa ei, acela de a deveni mamă.

Ea nu este singura vedetă care se alătură "baby boom"-ului hollywoodian.

Jennifer Lopez a născut recent copii gemeni, în timp ce Christina Aguilera, Nicole Richie şi Halle Berry au devenit şi ele mame în ultimele luni. Multe alte vedete urmează să nască anul acesta, printre ele numărându-se Angelina Jolie, Nelly Furtado, Tori Spelling şi Gwen Stefani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlize Theron nu se simte atrăgătoare când este slabă.
 Vizualizări articol: 674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlize Theron nu se simte atrăgătoare când este slabă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei