Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 iul 2008 - Anul XIII, nr. 154 (3835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Salma Hayek se mărită

Salma Hayek, diva latino nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din "Frida", se va căsători, în primăvara lui 2009, în cadrul unei ceremonii fastuoase care va avea loc în Franţa, cu iubitul său, omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault, informează femalefirst.co.uk.

Salma Hayek, care are cu Pinault o fetiţă, Valentina Paloma, în vârstă de nouă luni, plănuieşte să cheltuiască pe nuntă suma de 3,5 milioane de dolari.

O sursă a declarat pentru revista National Enquirer: "Francois a avut nevoie de peste un an pentru a o convinge pe Salma să se căsătorească cu el şi nu vrea să facă nici un compromis financiar. Francois i-a dat, practic, cheia seifului şi i-a spus să facă ce doreşte în legătură cu organizarea nunţii".

Astfel, Salma i-ar fi comandat o rochie de mireasă în valoare de 500.000 de dolari designerului Nicolas Ghesquiere, care a creat şi rochia de mireasă a lui Nicole Kidman.

Valentina va purta o rochie cusută manual în valoare de 50.000 de dolari.

Cuplul vrea să pună la dispoziţia celor aproximativ 400 de invitaţi avioane particulare pentru a-i transporta la un castel de lângă St. Tropez, pentru cinci zile de petrecere.

Aceeaşi sursă a adăugat că bugetul pentru flori se situează în jurul sumei de un milion de dolari şi că din meniu nu vor lipsi caviarul Beluga, homarul proaspăt şi friptura Kobe din Japonia, vinuri şi şampanie din Franţa şi Italia. Bugetul pentru meniu se situează, de asemenea, în jurul sumei de un milion de dolari. Tortul de nuntă va costa aproximativ 100.000 de dolari.

Salma Hayek, una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood, şi Francois-Henri Pinault, preşedintele executiv al holdingului PPR - specializat în mărci de lux, precum Gucci - au o relaţie din 2006.

Francois-Henri Pinault mai are doi copii dintr-o relaţie anterioară.

Câştigătoare a unui premiu Oscar pentru partitura din "Frida" (2002), Salma Hayek a mai jucat în filme precum "Întreabă praful", "Desperado", "Dogma" şi "Graba strică treaba".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salma Hayek se mărită.
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salma Hayek se mărită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei