Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 iun 2008 - Anul XIII, nr. 142 (3823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Robert de Niro, implicat într-o dispută judiciară din cauza unui hotel

Robert de Niro a depus mărturie, marţi, în cadrul unei dispute judiciare legate de un hotel pe care îl deţine în New York, care nu respectă planurile de urbanism, informează accesshollywood.com.

Hotelul lui Robert De Niro, în valoare de 43 de milioane de dolari, situat în Manhattan, are exteriorul decorat cu cărămidă fabricată manual, băi îmbrăcate în marmură de Carrara şi apartamente luxoase.

Apartamentul situat la mansarda hotelului nu se potriveşte cu planurile aprobate în 2004 de Comisia de urbanism din New York, spun membrii de la Historic District Council, care indică faptul că suprafaţa acestuia depăşeşte cu mult planurile iniţiale şi că acoperişul a fost construit altfel decât era prevăzut.

Judecătorii urmează să decidă dacă De Niro şi partenerii săi trebuie să elimine apartamentul de la mansardă - la un cost estimat de 1,5 milioane de dolari -, şi să refacă porţiunea de clădire.

De Niro a implorat membrii comisiei să respecte prezumţia de nevinovăţie pentru orice erori făcute în cadrul proiectului.

"Am muncit mult la proiectul acesta pentru a-l face cât mai bine posibil", a spus starul din "Taurul furios" şi "Băieţi buni" în timpul mărturiei. "Am făcut astfel încât să se potrivească peisajului... Dacă există greşeli minore, îmi cer scuze, pentru că în orice proces al creaţiei există greşeli", a spus acesta.

Construcţia, cea mai recentă piesă din imperiul imobiliar în creştere al lui De Niro, care include restaurante, hoteluri şi Centrul de Film Tribeca, a fost inaugurat pe 1 aprilie. O cameră costă minim 625 de dolari.

Vecini precum actorul-regizor Ed Burns au depus mărturie în favoarea lui De Niro, spunând că hotelul se integrează în peisaj.

Comisia nu a luat nici o decizie, indicând că va analiza chestiunea în cursul unei întâlniri viitoare.

Implicarea lui De Niro în zonă datează din 1989, când a transformat un vechi depozit de cafea în restaurantul Tribeca Grill. Ulterior, actorul a inaugurat restaurantul cu specific asiatic Nobu, care numără în prezent mai multe locaţii în lumea întreagă.

The New York Observer l-a situat pe De Niro pe locul 26 în topul 100 al celor mai puternici oameni din lumea imobiliară a New York-ului.

De Niro şi partenerii săi, Jane Rosenthal şi Craig Hatkoff, au fondat Festivalul de Film Tribeca pentru a promova zona, după atentatele teroriste din 2001.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robert de Niro, implicat într-o dispută judiciară din cauza unui hotel.
 Vizualizări articol: 354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Robert de Niro, implicat într-o dispută judiciară din cauza unui hotel5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei