Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2008 - Anul XIII, nr. 139 (3820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna refuză stereotipurile legate de vârstă

Madonna nu dă semne că ar îmbătrâni, în ciuda faptului că în vară va împlini 50 de ani. Starul a denunţat discriminarea manifestată de societate faţă de persoanele care înaintează în vârstă şi spune că va continua să fie sexy şi să jongleze cu familia şi cariera în ciuda celor 50 de ani ai săi.

Într-un interviu pentru revista Hello, starul acuză societatea de discriminare sexuală şi de faptul că are prejudecăţi în ceea ce priveşte persoanele în vârstă.

"Nu numai că societatea suferă de rasism şi de sexism, dar are şi prejudecăţi faţă de persoanele în vârstă", a spus starul. "Odată ce ai ajuns la o anumită vârstă nu mai ai voie să fii aventuros, nu mai ai voie să fii sexy", a adăugat ea, întrebând "Adică, asta este o regulă? Trebuie pur şi simplu să mori?". "Nu am fost niciodată o conformistă", a indicat Madonna.

„Material Girl” a mai recunoscut că are tendinţa de a fi un tiran, pentru că îi place să controleze tot şi pentru că face crize de furie, însă spune că temperamentul său s-a mai calmat în ultimii ani şi că i se întâmplă chiar să plângă uneori.

"Ce artist nu este un maniac al controlului", a întrebat aceasta.

În ciuda controverselor legate de adopţia unui băieţel din Malawi, în vârstă de 2 ani, David Banda, Madonna spune că a obţinut binecuvântarea tatălui acestuia. Ea a  mai mărturisit că o ia des pe fiica sa, Lourdes, în vârstă de 11 ani, în călătoriile sale în Africa, unde fetiţa face muncă voluntară la un orfelinat.

Deşi documentarul produs de ea, "I Am Because We Are", a fost primit destul de bine la Festivalul de Film de la Cannes, anul acesta, Madonna spune că nu vrea să-l promoveze în Marea Britanie. Filmul prezintă dificultăţile copiilor săraci din Malawi, o ţară în care Madonna are mai multe proiecte umanitare, din 2006.

Filmul trebuia să fie proiectat la Festivalul de la Glastonbury, în iunie. Însă cântăreaţa l-a retras, după ce a discutat cu organizatorii, spunând că festivalul nu este cea mai potrivită locaţie pentru prezentarea filmului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna refuză stereotipurile legate de vârstă.
 Vizualizări articol: 893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Madonna refuză stereotipurile legate de vârstă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Madonna trimis de
(16 iun 2008, 13:20:18
Bravo ei! E un exemplu pozitiv pt. multa lume.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei