Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2008 - Anul XIII, nr. 109 (3790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jenna Bush a devenit, sâmbătă seara, doamna Hager

Jenna Bush, fiica preşedintelui american George W. Bush, a devenit doamna Henry Hager sâmbătă seara, în cadrul unei ceremonii private care a avut loc la Crawford şi la care presa nu a avut acces, informează presa americană.

Henry Hager, soţul Jennei, a fost consilier al administraţiei Bush şi a cunoscut-o pe Jenna în 2004, în perioada în care lucra cu fosta eminenţă cenuşie a Casei Albe, Karl Rove.

Circa 200 de persoane au luat parte la nunta care a avut loc la ranch-ul familiei Bush din Crawford.

Jenna, în vârstă de 26 de ani, a purtat o rochie de mireasă cu trenă creată de Oscar de la Renta, realizată din organza şi ornată cu perle şi broderii. Ea a fost condusă la altar de tatăl ei, nunta având loc la doar o zi după ce mirele şi-a sărbătorit a 30-a aniversare şi chiar înainte de Ziua Mamei. Sora geamănă a Jennei, Barbara, i-a fost domnişoară de onoare, alte 14 tinere făcând parte din alaiul miresei. Potrivit CBS News, rochia Barbarei a fost de culoare albastră.

În afară de aceste câteva detalii, Casa Albă şi familia Bush au tratat nunta Jennei ca pe un secret de stat, deoarece nunta este un eveniment privat, o afacere de familie. Din acest motiv, Casa Albă nu a dat publicităţii nici un comunicat de presă pe această temă, în timp ce la ceremonie şi la recepţie nu au fost invitaţi jurnalişti.

Potrivit site-ului american eFlux Media, ceremonia în cadrul căreia Jenna Bush şi Henry Hager au spus “Da” a avut loc sâmbătă, la apusul soarelui, pe malul unui lac de pe teritoriul fermei Crawford. Pentru ceremonie au fost construite special o cruce de dimensiuni mari şi un altar, presa americană precizând că acestea au scos din buzunarul preşedintelui american mai multe mii de dolari.

Nunta a beneficiat şi de protecţia Serviciilor Secrete, un număr mare de agenţi fiind prezenţi la Crawford şi în împrejurimi pentru a preveni apariţia musafirilor nepoftiţi.

Jenna Bush şi Henry Hager s-au întâlnit în 2004, relaţia lor devenind publică după ce cuplul a luat parte, în 2005, la un dineu organizat de Casa Albă în cinstea Prinţului Charles şi a soţiei sale, Camilla, care se aflau în vizită în Statele Unite. Hager a cerut-o pe Jenna în căsătorie în august 2007, în timpul unei excursii la Cadillac Mountain. El i-a oferit fiicei preşedintelui american un inel de logodnă ornat cu un diamant rotund, care îi aparţinuse bunicii sale materne.

Festivităţile nunţii au debutat vineri noaptea, printr-o cină găzduită de părinţii mirelui în localitatea Salado, la circa 70 de kilometri distanţă de Crawford.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jenna Bush a devenit, sâmbătă seara, doamna Hager.
 Vizualizări articol: 413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jenna Bush a devenit, sâmbătă seara, doamna Hager0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei