Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 mar 2008 - Anul XIII, nr. 52 (3733)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nelly Furtado concertează la Bucureşti, în iulie

Cântăreaţa canadiană Nelly Furtado va concerta la Bucureşti în cadrul festivalului B'estfest, care se va desfăşura pe 4, 5 şi 6 iulie, în aer liber, în cadrul complexului Romexpo, ea alăturându-se astfel trupei Kaiser Chiefs şi lui Roisin Murphy, artişti deja confirmaţi la eveniment.

Potrivit organizatorilor evenimentului, Emag!c Entertainment, abonamentele pentru festivalul B'estfest au fost puse în vânzare sâmbătă, la preţul de 240 de lei, acestea fiind valabile toate cele trei zile.

Nelly Furtado a devenit celebră în 2000, odată cu lansarea albumului de debut "Whoa, Nelly!", care a inclus hitul premiat cu Grammy "I'm Like a Bird". Doi ani mai tarziu, piesa "Forca", de pe albumul "Folklore", a devenit imnul oficial al Campionatului European de Fotbal.

În 2006, Nelly a început colaborarea cu cel mai în vogă producător al momentului, Timbaland, recucerind topurile cu albumul "Loose". Single-urile "Promiscuous", "Meaneater", "All Good Things (Come to an End)" şi "Say It Right" au devenit rapid hit-uri. De asemenea, "Loose" a fost vândut în mai bine de patru milioane de exemplare.

Furtado, în vârstă de 29 de ani, a confirmat, recent, că va deveni mamă pentru a doua oară, ea fiind în prezent însărcinată.

Mai multe informaţii cu privire la line up-ul festivalului vor fi făcute publice în zilele următoare.

Prima ediţie a festivalului B'estfest (anterior B'estival) i-a adus la Bucureşti, printre alţii, pe Faithless, Pink, Wu-Tang Clan, Reamonn, Kasabian, Hooverphonic, Mocheeba şi a reuşit să-i pună pe aceeaşi scenă pe Alice Cooper şi Marylin Manson, adunând un public de aproximativ 50.000 de persoane. Pentru ediţia 2008 a B'estfest, bugetul este mai mare cu 30% faţă de cel de 2,25 milioane de euro de anul trecut. Festivalul va aduce o scenă în plus (trei scene mari în total), o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi în plus, care vor constitui plaja B'estfest. Într-un interviu acordat MEDIAFAX, Laura Coroianu, Managing Partener al Emag!c Entertainment, a declarat că se aşteaptă ca anul acesta publicul chiar să se dubleze ca număr. De asemenea, ea a mai spus că vor fi aduşi "artişti mai grei decât anul trecut".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nelly Furtado concertează la Bucureşti, în iulie.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nelly Furtado concertează la Bucureşti, în iulie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Berbecuţ cu spanac şi caju 200 g pulpa de berbecuţ100 g  spanac50 g caju50 ml ulei de măsline1 lingură smântână1 căţel de usturoi± sare, piper Caju-ul se prăjeşte în ulei de măsline. Berbecuţul se prăjeşte, separat, în ulei de măsline,... Citeşte