Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 ian 2008 - Anul XIII, nr. 24 (3705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears, la psihiatru

Sam Lufti, managerul cântăreţei americane Britney Spears, spune că aceasta suferă de "tulburări mintale" şi că a consultat deja un psihiatru în încercarea de a-şi rezolva problema, a indicat realizatoarea americană de talk show-uri Barbara Walters, informează Reuters.

În emisiunea sa de televiziune, "The View", difuzată de postul ABC, Walters a indicat că a vorbit cu Lufti la telefon după ce acesta a contactat-o.

"A spus că Britney suferă de ceea ce el descrie ca fiind tulburări mintale tratabile", a spus Walters. "(Lufti, n.red.) mi-a spus că (Spears, n.red.) a consultat un psihiatru şi că, presupun, a început un tratament", a adăugat aceasta.

Walters a mai spus că Lufti stă cu Spears "aproape tot timpul" şi că aceasta suferă de "schimbări bruşte de stări de spirit şi de tulburări de somn".

Jurnalista a mai indicat că nu ştie dacă managerul lui Spears i-a spus adevărul.

 

La extreme.

Viaţa lui Spears, în vârstă de 26 de ani, a fost marcată de o serie de interminabile gafe şi acţiuni bizare de la sfârşitul anului 2006, când a intentat divorţ de soţul său, Kevin Federline. Cântăreaţa s-a ras pe cap în public, a urmat mai multe cure de dezintoxicare, a fost frecvent fotografiată fără lenjerie intimă şi a fost implicată într-o serie de accidente rutiere, care nu au avut, din fericire, urmări foarte grave, dar din cauza cărora ar fi putut fi condamnată la închisoare. În plus, mai multe înregistrări cu tentă pornografică ce o au ca protagonistă au fost postate pe internet.

Fosta "Lolita" a muzicii pop a primit o lovitură dură în urmă cu câteva săptămâni, când un judecător din Los Angeles a refuzat să-i redea cântăreţei dreptul de a-şi vizita copiii pe care îi are cu Kevin Federline, o nouă decizie în procesul de stabilire a tutelei urmând a fi luată pe 4 februarie. Cântăreaţa a pierdut custodia copiilor săi, Preston, în vârstă de doi ani, şi Jayden, în vârstă de un an, în octombrie 2007, în favoarea fostului soţ, Kevin Federline, la puţin timp după ce a fost pronunţat divorţul, decizie luată de judecător în urma evaluării comportamentului său haotic.

Luni, Britney Spears a obţinut permisiunea de a vorbi cu copiii săi la telefon, potrivit site-ului accesshollywood.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears, la psihiatru.
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Britney Spears, la psihiatru5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos de ardei iute cu nuci 1 lingură feliuţe de ardei iute1 linguriţă chimen măcinat300g nuci măcinate300g pesmet 2 linguri ulei de măsline2 linguri zeamă de lămâie1/2 linguriţă zahăr50ml suc de roşii1/2 linguriţă ienibahar măcinat fin2 ardei graşi sau capia1 leg.... Citeşte