Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2008 - Anul XIII, nr. 21 (3702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Droguri

Amy Winehouse s-a internat într-o clinică de dezintoxicare

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse s-a internat, joi, într-o clinică de dezintoxicare, la câteva zile după ce un tabloid din Marea Britanie a difuzat o înregistrare video în care aceasta se droga cu crack, un derivat al cocainei, informează AFP.

„Amy a decis să se interneze astăzi (joi n.red.) într-un centru de dezintoxicare după o întâlnire cu casa sa de discuri, agenţii, familia şi medicii săi”, a indicat compania Universal într-un comunicat, în care se precizează şi că apariţia cântăreţei, sâmbătă, la cea de-a 9-a ediţie a premiilor NRJ Music, a fost anulată.

„Ea a înţeles că are nevoie de un tratament specializat pentru... a se pregăti pentru apariţia la premiile Grammy”, cele mai prestigioase trofee ale muzicii anglo-saxone, care vor fi decernate pe 10 februarie, la Hollywood. Amy Winehouse este unul dintre starurile favorite ale ediţiei din acest an, cu şase nominalizări.

Universal precizează că Winehouse a fost internată într-un centru de dezintoxicare în urma unui „consimţământ mutual”. „Universal Music Group nu vrea nimic altceva decât să o vadă că îşi ia pauza de care are nevoie pentru a se recupera total şi a avea succese incredibile cu ajutorul casei de discuri”, a indicat compania.

Amy Winehouse, în vârstă de 24 de ani, a mai efectuat deja câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august 2007, în septembrie şi apoi în noiembrie. În cântecul său "Rehab", diva trash, aşa cum este numită Winehouse, cântă: "Au încercat să mă trimită la dezintoxicare şi am spus nu, nu, nu”.

Neliniştile în legătură cu starea sănătăţii sale s-au multiplicat în ultima vreme. În noiembrie 2007, cântăreaţa a apărut beată pe scenă, după care şi-a anulat o serie de 17 concerte din „motive de sănătate”.

Marţi, site-ul său de internet a fost inundat cu apeluri de la fani care îi cereau „să nu-şi risipească talentul”, după ce tabloidul britanic The Sun a publicat o înregistrare în care aceasta apare fumând „crack”, un derivat al cocainei, dintr-o pipă.

Potrivit cotidianului, imaginile au fost filmate în timpul unei petreceri la Amy Winehouse, în urmă cu o săptămână, cu câteva ore înainte ca aceasta să apară la o audiere judiciară a soţului său, producătorul Blake Fielder-Civil, aflat în arest. Blake Civil-Fielder este acuzat de obstrucţionarea justiţiei într-un caz de vătămare corporală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse s-a internat într-o clinică de dezintoxicare.
 Vizualizări articol: 756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amy Winehouse s-a internat într-o clinică de dezintoxicare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Burtă în sos de roşii 4 porţii - 50 minute 800g burtă de viţel fiartă500ml suc de roşii1 lingură pastă de tomate1 lingură pastă de ardei dulce2 cepe potrivite1 morcov mare4-5 fire de busuioc50ml ulei50g parmezan± sare, piper Căleşte în... Citeşte