Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlize Theron spune că Budapesta este capitala Turciei

Actriţa Charlize Theron, care se numără printre cele mai inteligente staruri hollywoodiene, a făcut o mare gafă spunând că Budapesta este capitala Turciei, informează thisislondon.co.uk.

"Mi-a plăcut la nebunie Turcia... şi capitala ei, Budapesta", a declarat actriţa, demonstrând o gravă lacună în ceea ce priveşte cunoştinţele de geografie.

Câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din "Monstru" (2003) a vorbit cu pasiune despre Budapesta şi a menţionat numele capitalei maghiare de trei ori în cadrul interviului. Cu excepţia faptului că, de fapt, se referea la Istanbul, unul dintre oraşele celebre ale Turciei, pe care l-a vizitat în timpul unei călătorii în jurul lumii, făcută alături de iubitul său, actorul Stuart Townsend.

Actriţa în vârstă de 32 de ani a declarat: "Am fost în Turcia. Când am ajuns acolo am închiriat o maşină şi am vizitat toată Budapesta. Am ajuns acolo în timpul unui festival ca cel de la Cannes, nu mai văzusem niciodată ceva asemănător".

De fapt, Theron a sosit în timpul Festivalului de film de la Istanbul. Actriţa a descris cu lux de amănunte covoarele turceşti, bazarele turceşti şi atenţia deosebită pe care a primit-o la "Budapesta".

Theron a declarat aceste lucruri în timpul unui interviu pentru promovarea celui mai recent film al său, "In The Valley Of Elah”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlize Theron spune că Budapesta este capitala Turciei.
 Vizualizări articol: 774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlize Theron spune că Budapesta este capitala Turciei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte