Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2008 - Anul XIII, nr. 13 (3694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears, goală la cumpărături

Britney Spears, care a ieşit, duminică, la cumpărături împreună cu iubitul ei, Adnan Ghalib, a şocat personalul unui magazin din California după ce a ieşit goală din cabina de probă, unde a petrecut, apoi, 45 de minute împreună cu Ghalib, informează site-ul lifeandstylemag.hollywood.com.

Potrivit tabloidului, Britney Spears a intrat în magazin, a luat câteva rochii şi a intrat într-o cabină de probă, de unde a ieşit goală, câteva minute mai târziu.

"Am fost şocată. Părţile intime ale lui Britney erau la vedere. Am luat o rochie ca să o acopăr şi ea ţipat să nu mă apropii de ea. Apoi a dispărut împreună cu Adnan în cabina de probă pentru 45 de minute. Făceau nişte zgomote ciudate. A fost dezgustător", a declarat o angajată a magazinului în care intrase cântăreaţa.

La plecare, Britney a mai făcut un comentariu neinteligibil. "Nu înţelegeam nimic din ceea ce spunea. Se bâlbâia, scuipa şi vorbea cu accent britanic. Avea faţa acoperită de herpes şi acnee şi era ciufulită. Am încercat să o ajut, dar a fost foarte răutăcioasă, aşa că am lăsat-o în pace. «Du-te dracului!», a mai mormăit Britney când a ieşit din magazin", a mai spus vânzătoarea.

Pe 4 ianuarie, lui Spears, în vârstă de 26 de ani, i s-a retras dreptul de a-şi vizita copiii, Preston, în vârstă de doi ani, şi Jayden, în vârstă de un an, a căror custodie este deţinută de Federline, până la următoarea audiere din cadrul procesului de stabilire a tutelei, care va avea loc luni.

Fosta "prinţesă" a muzicii pop a pierdut custodia copiilor săi în octombrie, în favoarea fostului soţ, Kevin Federline, la puţin timp după ce a fost pronunţat divorţul, decizie luată de judecător în urma evaluării comportamentului său haotic: consum de droguri, petreceri, accidente rutiere etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears, goală la cumpărături.
 Vizualizări articol: 483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears, goală la cumpărături0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de sfeclă roşie cu hrean 4 porţii - 20 minute 600g sfeclă roşie în oţet300ml smântână2 linguri hrean proaspăt răzuit1 lingură făină1 linguriţă zahăr± sare, piper Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se... Citeşte