Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2008 - Anul XIII, nr. 12 (3693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlize Theron, într-un film cu canibali

Actriţa sud-africană Charlize Theron, recompensată cu un premiu Oscar, va juca alături de Viggo Mortensen în adaptarea cinematografică a unui roman sumbru, "The Road", scris de Cormac McCarthy, informează Variety.com.

Romanul "The Road" a fost recompensat cu premiul Pulitzer pentru ficţiune pe 2006 şi a fost nominalizat la premiile National Book Critics Circle.

Filmul va fi produs de 2929 Entertainment.

Romanul prezintă povestea unui bărbat (Viggo Mortensen) care porneşte într-o călătorie de coşmar, după o explozie nucleară, în încercarea de a-şi pune fiul la adăpost de supravieţuitorii cataclismului, majoritatea transformaţi în canibali.

Theron va interpreta rolul soţiei personajului interpretat de Mortensen. Deşi este vorba de un rol mic, Theron s-a alăturat proiectului pentru că i-a plăcut foarte mult romanul şi a dorit să facă din nou echipă cu producătorul Nick Wechsler, cu care a lucrat în 2000 la "Legea tăcerii".

Filmul va fi regizat de John Hillcoat ("Propunerea", 2005), în timp ce scenariul va fi semnat de Joe Penhall ("Sânge pentru aur", 1993, "Dansul terorii", 1994).

Filmările vor începe luna viitoare.

Theron, recompensată cu un premiu Oscar pentru rolul din "Monstru" (2003), filmează în prezent pentru "The Burning Plain". Actriţa a terminat recent lucrul la "Hancock", în care joacă alături de Will Smith, şi la drama independentă "Sleepwalking", la care a participat şi ca producător.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlize Theron, într-un film cu canibali.
 Vizualizări articol: 3035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlize Theron, într-un film cu canibali0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf cu pipote de pui 6 porţii - 70 minute 350g orez400g pipote de pui2 cepe2 morcovi2 ardei graşi100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi pipotele de pui în 2 l apă sărată, după 30 de minute scurgeţi-le de apă (apa păstraţi-o), tăiaţi-le... Citeşte