Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2008 - Anul XIII, nr. 11 (3692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears ameninţă că se sinucide

Britney Spears a ameninţat că se va sinucide dacă părinţii o vor forţa să se interneze într-un spital de psihiatrie pentru a primi ajutor specializat, cântăreaţa afişând un comportament din ce în ce mai excentric în ultimul an, informează dailymail.co.uk.

La începutul lunii ianuarie, Britney Spears, în vârstă de 26 de ani, a fost transportată la spital cu o ambulanţă, pentru o evaluare psihiatrică, la câteva ore după ce poliţia a fost chemată la locuinţa cântăreţei pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute legată de custodia copiilor pe care îi are cu fostul soţ, Kevin Federline.

Surse apropiate cântăreţei spun că aceasta a ameninţat că se va sinucide. "Nu mă vor trimite la casa de nebuni! Nimeni nu mă poate obliga dacă nu vreau - şi eu nu vreau", i-a spus Spears unei prietene, în cursul unei convorbiri telefonice. "Mă voi sinucide înainte ca ei să mă închidă din nou. Deci spune-i lui mami şi tati că asta am zis eu. Oh, Dumnezeule, s-a sfârşit pentru mine", a mai spus cântăreaţa.

În ultimele zile, Spears a continuat să afişeze un comportament bizar: astfel, ea s-a îmbrăcat în vechea sa rochia de mireasă pentru a ieşi în oraş cu noul iubit. Alegerea ciudată în materie de vestimentaţie i-a făcut pe ziarişti să ia în calcul posibilitatea unei eventuale căsătorii a fostului star cu noul iubit, Adnan Ghalib, de profesie paparazzo. Surse apropiate cântăreţei spun că aceasta este convinsă că un nou mariaj ar putea să o ajute să-şi câştige din nou custodia copiilor săi. În plus, Britney le-a spus prietenilor că doreşte să se convertească la islamism, religia de care aparţine iubitul său.

Aceleaşi surse spun că fotograful nu are intenţii serioase în privinţa lui Spears, dorind să profite doar de celebritatea ei.

Pe 4 ianuarie, lui Spears, în vârstă de 26 de ani, i s-a retras dreptul de a-şi vizita copiii, Preston, în vârstă de doi ani, şi Jayden, în vârstă de un an, a căror custodie este deţinută de Federline, până la următoarea audiere din cadrul procesului de stabilire a tutelei, care va avea loc luni.

Fosta "Lolita" a muzicii pop a pierdut custodia copiilor săi în octombrie, în favoarea fostului soţ, Kevin Federline, la puţin timp după ce a fost pronunţat divorţul, decizie luată de judecător în urma evaluării comportamentului său haotic: consum de droguri, petreceri, accidente rutiere etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears ameninţă că se sinucide.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears ameninţă că se sinucide0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sardele în crustă de cartofi 4 porţii – 45 minute 8 sardele mari600g cartofi100g unt2 ouă1 lămâie± sare, piper Curăţaţi peştele, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi daţi-i pe răzătoarea mare.... Citeşte