Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 ian 2008 - Anul XIII, nr. 7 (3688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vedete bine sau „monstruos” îmbrăcate

Britanicele Victoria Beckham şi Amy Winehouse figurează în fruntea topului pe 2008 al celor mai prost îmbrăcate vedete, publicat, ieri, de un feroce critic de modă american supranumit "Mr. Blackwell", devenit o adevărată instituţie hollywoodiană în ultima jumătate de secol, informează AFP.

În infamul clasament, soţia fotbalistului David Beckham este criticată pentru fustele extrem de scurte care sunt "mini-monstruozităţi". Pe locul al doilea s-a situat turbulenta cântăreaţă de R&B Amy Winehouse, subiectul unor speculaţii legate de droguri, aceasta fiind urmată în top de actriţa Mary-Kate Olsen, "o scobitoare bătută de o tornadă".

În top urmează, în ordine, cea mai recentă "Bond girl", actriţa de origine franceză Eva Green, star al filmului "Casino Royale", cântăreaţa Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, cântăreţele Kelly Clarkson şi Avril Lavigne şi actriţele Jessica Simpson, Lindsay Lohan şi Alison Arngrim.

 

Fabuloasele.

Pentru a nu-şi face duşmani, criticul de modă a realizat şi un top al celor mai "fabuloase" zece staruri.

Printre fericitele alese ale anului 2008 se numără câştigătoarele de premii Oscar Reese Witherspoon, Angelina Jolie, Helen Mirren, Nicole Kidman şi Cate Blanchett, dar şi Katie Holmes, soţia starului din "Misiune: Imposibilă" Tom Cruise, Katherine Heigl din serialul de televiziune de succes "Anatomia lui Grey", cântăreaţa Beyoncé şi iubita prinţului William al Marii Britanii, Kate Middleton.

"Mr. Blackwell" nu a pomenit nimic despre Britney Spears, care figura pe primul loc în topurile celor mai prost îmbrăcate vedete pe 2006 şi 2007.

"Cred că nu este corect să fac remarci la ora actuală, în timp ce viaţa sa este atât de întoarsă pe dos. Sper că 2008 va fi un an mai bun pentru ea", a spus "Mr. Blackwell".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vedete bine sau „monstruos” îmbrăcate.
 Vizualizări articol: 1033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vedete bine sau „monstruos” îmbrăcate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortino 6 porţii - 60 minute 175g ciocolată amară150g unt75g zahăr6 gălbenuşuri3 albuşuri75g făină Topiţi ciocolata şi untul la foc mic. Bateţi gălbenuşurile cu zahărul, până când obţineţi o compoziţie cremoasă. Adăugaţi... Citeşte