Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 dec 2007 - Anul XII, nr. 317 (3681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vedete

Actriţa Nicole Kidman este însărcinată

Nicole Kidman şi soţul său, cântăreţul country Keith Urban, urmează să aibă primul lor copil, acestea urmând să fie şi primul copil natural al actriţiei australiene, informează Daily Mail.

Kidman, în vârstă de 40 de ani, şi-a anunţat de Crăciun familia că este însărcinată. De asemenea, ea a mai spus că anul viitor va slăbi ritmul de muncă cât mai mult posibil.

Actriţa mai are doi copii - Isabella, de 14 ani, şi Conor, de 12 ani - adoptaţi împreună cu fostul său soţ, Tom Cruise.

Kidman a uimit opinia publică cu divorţul său din 2001. Ea a vorbit recent, într-un interviu pentru Vanity Fair, despre dorinţa sa de a avea un copil cu Urban. În acelaşi interviu, Kidman a dezvăluit că a suferit o traumă enormă după ce, pe când era căsătorită cu actorul Tom Cruise, la vârsta de 23 de ani, a pierdut o sarcină.

Starul şi-a petrecut Crăciunul la Syndey, după ce, pe 21 decembrie, a terminat filmările la filmul de aventuri a lui Baz Lurhmann, "Australia".

În ianuarie, ea va începe filmările pentru noul său rol din "The Reader". Actriţa joacă rolul Hannei Schmitz în filmul care tratează repercusiunile emoţionale ale Holocaustului asupra oamenilor din Germania postbelică.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa Nicole Kidman este însărcinată.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa Nicole Kidman este însărcinată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cotlet de miel in foitaj 12 cotlete de miel500g aluat foitaj2 kiwi100g brânză camembert50 g unt± sare, piper Curăţă cotletele de pieliţe, tendoane şi eventuale aşchii de os rămase de la tranşare, spală-le, scurgele de apă şi şterge-le cu un... Citeşte