Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 dec 2007 - Anul XII, nr. 310 (3677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vedetă

Alanis Morissette lansează primul album din ultimii patru ani

Cântăreaţa canadiană Alanis Morissette va lansa, în primăvară, primul album din ultimii patru ani, „Flavors of Entanglement”, un mix de stiluri muzicale care exprimă trăirile personale ale artistei, informează Reuters. 

Albumul „Flavors of Entanglement” va cuprinde 11 piese, printre care „Not as We” şi „Moratorium”, prin care Alanis îşi exprimă determinarea de a nu mai repeta greşelile din trecut. Noul album explorează trăirile din ultimii patru ani ale artistei, care, la începutul acestui an, s-a despărţit de logodnicul ei, Ryan Reynolds.

„În final, luptele interioare sunt de natură politică. Suntem cu toţii martorii unui mare război, dar albumul evidenţiază mai mult războiul din casele oamenilor... acea tăcere de gheaţă din casele lor”, a precizat Morissette.

„Flavors of Entanglement" combină diverse stiluri muzicale, de la folk până la ritmuri de hip hop. Morissette a colaborat la realizarea albumului cu producătorul Guy Sigsworth. "E o combinaţie de stiluri. În plus, este pentru prima oară, după 17 ani, când am pe album semnătura unui bărbat. În sfârşit le dau şi lor o şansă”, a mai spus Alanis.

Noul album vine în completarea pieselor de pe "So-Called Chaos", lansat în 2004, un adevărat eşec din punct de vedere comercial. Alanis a mai lansat în 2005 şi o versiune instrumentală a albumului de succes „Jagged Little Pill”.

Morissette va cânta piese de pe „Flavors of Entanglement” în timpul turneului Matchbox Twenty, care va începe la Hollywood, pe 25 ianuarie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alanis Morissette lansează primul album din ultimii patru ani.
 Vizualizări articol: 347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alanis Morissette lansează primul album din ultimii patru ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budincă de tagliatelle cu legume 6 porţii 60 minute700g tagliatelle1 ardei gras roşu2 morcovi6 ouă1 ceapă roşie mare150g caşcaval1 leg. pătrunjel 50ml ulei de măsline Puneţi ceapa curăţată şi tăiată  într-o tigaie cu uleiul de măsline. Adăugaţi... Citeşte