Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 apr 2024 - Anul XXIX, nr. 88 (8617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Previziuni

Omul de afaceri Dan Marcu spune că a anticipat încă de acum 4 ani că mandatul primarului Loghin va fi un eșec

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Dan Marcu, candidatul AUR pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, spune că a anticipat încă de acum 4 ani, odată cu învestitura lui Bogdan Loghin în funcția de primar, că mandatul acestuia va fi un eșec.

”Așa cum Sarex s-a închis, Saber la fel, ambele fiind conduse tot de membri ai familiei Loghin, așa se duce la vale și municipalitatea din Rădăuți. Eu încă mai sper că Rădăuțiul poate fi salvat, dar acest lucru se poate fără Bogdan Loghin”, a menționat Dan Marcu.

Acesta a amintit că recentele declarații ale Primăriei Municipiului Rădăuți privind realizarea unei instalații fotovoltaice de 500.000 de euro au stârnit valuri de controverse.

”În contextul unei nevoi evidente de dezvoltare durabilă, această investiție pare a fi insuficientă pentru aspirațiile unui oraș cu ambițiile Rădăuțiului. Surse locale indică faptul că există societăți comerciale în regiune care dețin capacități instalate superioare acestei inițiative municipale.

Sub conducerea lui Bogdan Loghin, se ridică semne de întrebare cu privire la eficiența administrării fondurilor și la veridicitatea declarațiilor oficiale.

Criticile aduse actualului primar sugerează o gestionare discutabilă a resurselor europene, evidențiind un posibil deficit de performanță în atragerea și utilizarea acestor fonduri vitale pentru dezvoltarea locală”, a arătat omul de afaceri Dan Marcu.

Acesta a mai amintit că proiecte precum canalizarea, care datează din mandatul anterior, sau alocările controversate de fonduri, cum ar fi cele legate de programul ”Anghel Saligny”, sunt prezentate ca dovezi ale unei abordări ineficiente.

Mai mult, au fost cazuri în care s-a renunțat la sume importante provenite din fonduri europene în domenii sensibile, cum ar fi educația sau construcția de locuințe.

”O problemă gravă ridicată este legată de condițiile de trai ale locuitorilor, cu referire la deficiențele sistemului de încălzire care au afectat confortul cetățenilor pe parcursul a doi ani de zile. În paralel, cheltuielile personale ale primarului sunt puse sub semnul întrebării, creând un contrast puternic cu prioritățile comunității.

În plus, sunt semnalate preocupări legate de costurile infrastructurii urbane, cu exemple concrete care ridică semne de întrebare cu privire la eficiența cheltuielilor publice.

În acest context, soarta unor afaceri de familie ale primarului, care s-au confruntat cu dificultăți financiare, este folosită pentru a sublinia posibile vulnerabilități în gestionarea responsabilităților publice.

Apelul la schimbare este clar și direct: Rădăuțiul are nevoie de o viziune modernă și responsabilă, care să pună bazele unei dezvoltări sustenabile și incluzive. Aceasta este o provocare nu doar pentru actuala administrație, ci pentru întreaga comunitate, care trebuie să fie implicată activ și să revendice transparență și eficiență în gestionarea resurselor orașului.

Este momentul ca Rădăuțiul să își reevalueze direcția și să pună bazele unui viitor mai promițător”, a concluzionat candidatul AUR pentru Primăria Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omul de afaceri Dan Marcu spune că a anticipat încă de acum 4 ani că mandatul primarului Loghin va fi un eșec.
 Vizualizări articol: 523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Omul de afaceri Dan Marcu spune că a anticipat încă de acum 4 ani că mandatul primarului Loghin va fi un eșec1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei