Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 70 (8599)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

CAR Învățământ Fălticeni a deschis o nouă sucursală în Suceava

CAR Învățământ Fălticeni a deschis o nouă sucursală în Suceava, cea de-a cincea din municipiu. Locația se află pe strada Ana Ipătescu nr. 3B, la parter, lângă stația TPL „Bancă” (în proximitatea Hotelului Bucovina). Persoanele interesate de serviciile financiare nebancare pot deveni membri începând de luni, 25 martie 2024, când începe activitatea sucursalei oficial.

 

5 sucursale în municipiul Suceava

Iată lista completă a sediilor CAR Învățământ Fălticeni din municipiul Suceava: 1. Sucursala Mărășești (Bulevardul George Enescu nr. 1, bl. 8, sc. A, parter), 2. Sucursala George Enescu (Bulevardul George Enescu nr. 42, bl. T93, parter), 3. Sucursala Centru (str. Tipografiei nr. 5), 4. Sucursala Ana Ipătescu (str. Ana Ipătescu nr. 3B, parter) și 4. Sucursala Burdujeni (str. Calea Unirii nr. 86).

 

Bun venit pentru membrii din municipiul Suceava și din împrejurimi

O noutate importantă pentru viitorii membri din zona municipiului Suceava este împrumutul de BUN VENIT. Ce înseamnă asta? Persoanele interesate pot accesa un împrumut de până la 15.000 lei, cu o dobândă avantajoasă, pe o perioadă de maximum 12 luni. Oferta este valabilă pentru membrii noi, timp de 5 zile lucrătoare de la data înscrierii. Perioada de acordare a sumei dorite este de 24 de ore de la depunerea documentației complete în sucursala Ana Ipătescu.

 

Sprijin financiar pentru toată lumea

În ciuda faptului că se numește „CAR Învățământ Fălticeni”, această organizație oferă împrumuturi persoanelor din orice domeniu de activitate, nu numai celor din învățământ. Astfel, orice salariat sau pensionar din județ poate deveni membru și se poate bucura de serviciile complete ale asociației - împrumuturi, economii și asistență socială.

 

Important de știut pentru toată lumea este că împrumuturile sunt cu dobândă și cu rate fixe, pe toată perioada contractuală. Suma maximă a împrumuturilor este de 150.000 lei, pe o perioadă de până la 8 ani (96 luni). Serviciile CAR sunt gândite pentru cei care au nevoie de un sprijin financiar urgent, astfel că orice împrumut se acordă în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete în sucursală. Detalii suplimentare se găsesc pe site-ul: www.car-invatamant.ro.

 

Împrumuturi majorate din februarie

De asemenea, o altă noutate de interes pentru toată lumea din zonă este că cele mai accesate împrumuturi au fost majorate în luna februarie, astfel: împrumutul Opțional a fost majorat de la 125.000 lei la 150.000 lei, împrumutul Tradițional de la 50.000 lei la 70.000 lei, cel Fără Giranți de la 5.000 lei la 10.000 lei, iar cel de Bun Venit de la 5.000 lei la 15.000 lei. Ofertele menționate mai sus sunt valabile pentru toate sucursalele din județul Suceava, atât pentru membrii cu vechime, cât și pentru membrii noi.

 

Servicii pentru membrii CAR din județ

CAR Învățământ Fălticeni este o instituție financiară nebancară cu tradiție, înființată în 1926, care oferă sprijin financiar membrilor săi, sub formă de împrumuturi cu dobândă avantajoasă. De asemenea, membrii CAR au posibilitatea de a-și deschide fonduri de economii în siguranță, bonificate cu o dobândă avantajoasă de 7%/an.

Foarte important pentru comunitatea locală este că persoanele care sunt înscrise la CAR beneficiază de sprijin nerambursabil prin fondul de asistență socială când se căsătoresc, când se naște un copil, pentru rezultate excepționale ale copiilor membrilor la învățătură, când este vorba de un deces în familie, pentru intervenții chirurgicale, boli grave și pentru tot felul de situații de urgență, când este nevoie de ajutor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CAR Învățământ Fălticeni a deschis o nouă sucursală în Suceava.
 Vizualizări articol: 1785 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CAR Învățământ Fălticeni a deschis o nouă sucursală în Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei