Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 24 (8553)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

League Meet

Roboții au intrat în arenă, la Vatra Dornei, într-un spectacol contracronometru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 120 de elevi și profesori din zona Moldovei și-au etalat creativitatea și priceperea în cadrul „LEAGUE MEET” Vatra Dornei, etapă a FIRST Tech Challenge România, cea mai mare competiție de robotică din România.

Echipele FutureTech Vatra Dornei, Royal Engineers Suceava & North East Dynamics Dorohoi și-au unit forțele și au organizat confruntarea, în sala de sport a municipiului. A fost o ocazie specială pentru publicul interesat de robotică și educație STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică) de a asista la jocurile cu roboții pe teren și de a discuta cu membrii echipelor.

La competiție au participat, pe lângă cele trei echipe organizatoare, șase echipe formate din peste 120 de elevi și profesori, din patru județe (Botoșani, Buzău, Iași și Suceava): Avocado Robotics, Heart of RoBots, Hyperion, Mechabyte, Mironobot și Volta Circuits.

Clasamentul cu primele locuri a fost configurat astfel: Locul I - Heart of RoBots, Locul II - Royal Engineers, Locul III - Hyperion.

„Atmosfera a fost extraordinară, captivantă, plină de bucurie și de energie, în care fiecare moment a fost o oportunitate de a învăța, de a ne distra și de a forma noi prietenii. Colaborarea cu echipele participante a contribuit la creșterea cunoștințelor noastre și la construirea unor conexiuni valoroase”, a menționat echipa FutureTech Vatra Dornei.

Organizatorii muțumesc sponsorilor: Primăria Municipiului Vatra Dornei, AQUA CARPATICA, Coloana Center, Orion Media Vatra Dornei, Asociația Comitetul de Părinți al Liceului ”Ion Luca” Vatra Dornei, Automeister, Dorna Medical, Dr. Simon Iudith, Andrei Pața, Farmacia Casa Procopie, Topwork Creativ SRL, Roby Style.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Roboții au intrat în arenă, la Vatra Dornei, într-un spectacol contracronometru.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Roboții au intrat în arenă, la Vatra Dornei, într-un spectacol contracronometru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei