Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 292 (8516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Perfecționare

Training cu cadre didactice din USV, în cadrul proiectului de îmbunătățirea calității activității didactice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Activitățile incluse în derularea proiectului intitulat ”Suport instituțional pentru dezvoltarea competențelor psihopedagogice, de cercetare și promovarea sănătății mintale (SIDCPCPSM)”  au demarat în luna aprilie a acestui an și se vor încheia în cursul lunii decembrie, scopul principal al implementării proiectului fiind dezvoltarea competențelor psihopedagogice ale cadrelor didactice prin dezvoltare personală, a abilităților de relaționare pozitivă promovării sănătății mintale, precum și perfecționarea continuă a personalului didactic și a studenților doctoranzi în direcția creșterii sensibilității etice în actul cercetării științifice și integrității academice.

În cadrul activităților acestui proiect coordonat de către prof. univ. dr. habil. Bogdan Popoveniuc, activități de care beneficiază profesori, cercetători și doctoranzi de la facultățile universității sucevene, un prim obiectiv îl reprezintă dezvoltarea competențelor psihopedagogice și promovarea sănătății mintale a cadrelor didactice prin traininguri de dezvoltare personală și a capacității de comunicare în direcția promovării abordărilor centrate pe student, în special prin optimizarea capacității de relaționare pozitivă și eficiență, în direcția cultivării stimei de sine.

Un astfel de training a fost organizat în cadrul proiectului și pentru cadrele didactice de la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, eveniment organizat în cadrul Centrului de Pregătire și Formare Continuă al USV de la Vatra Dornei. Tema întâlnirii a fost „Training de antrenare a cadrelor didactice pentru dezvoltarea stimei de sine, auto-eficacității la studenții în vederea promovării stării de bine în rândul acestora - performanță și motivație în context academic.”

Acesta a fost ultimul training din seria începută acum doi ani, prin care toți profesorii de la cele 11 Facultăți din cadrul USV au avut posibilitatea de a participa la aceste cursuri pentru dezvoltarea competențelor psihopedagogice în direcția promovării abordărilor centrate pe student, în special prin optimizarea capacității de relaționare pozitivă și eficientă în direcția cultivării stimei de sine, creșterii încrederii și motivării în rândul studenților.

Echipa care a conceput și implementat programul de training fost formată din cadre didactice și psihologi ai Universității „Ștefan cel Mare” din cadrul Facultății de Științe ale Educației,  între care Adina Colomeischi, Ionela Bogdan, Alina Ionescu Corbu, Andreea Ursu și Diana Duca, dar și Maria Irimciuc de la Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Training cu cadre didactice din USV, în cadrul proiectului de îmbunătățirea calității activității didactice.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Training cu cadre didactice din USV, în cadrul proiectului de îmbunătățirea calității activității didactice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei