Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 223 (8447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Sercom Electric inaugurează în Suceava unul din cele mai mari centre de furnizare a materialelor electrice

Începând cu 25 septembrie Sercom Electric va avea o nouă locație. Se va deschide unul din cele mai mari depozite de echipamenteși soluții electrice. Noul sediu promite să surprindă cu o gamă și mai largă de opțiuni. Un spațiu extins, modern, situat în Moara Nica, pe strada Humorului nr. 99 A (lângă supermarketul PENNY) își așteaptă clienții cu oferte mai variate ca oricând. Va include și zonă de expo, unde cei interesați pot viziona produsele. În intervalul 2-6 octombrie vor fi oferte unice și extra reduceri. Va fi astfel marcată săptămâna Porților Deschise, cu ocazia inaugurării noului sediu.

 

Pentru sucevenii aflați în căutarea unui furnizor dedicat materialelor electrice, accesoriilor și soluțiilor pentru iluminat de interior sau exterior, trebuie să afle despre Sercom Electric.

Iată de ce merită să descoperiți ofertele acestui furnizor!

 

Prețuri excelente, calitate pe măsură

Sercom Electric este deja un brand cunoscut pe plan local și pe viitor își îndreaptă atenția spre dezvoltarea sustenabilă ca lider al pieței românești. Pentru că are un stoc variat și imediat disponibil, sute de produse și prețuri foarte bune, a devenit tot mai cunoscut și în mediul online. Apreciem cu toții rapiditatea cu care putem face achizițiile necesare, așadar magazinul online www.sercomelectric.ro pune la dispoziție produse electrice diverse, în raport excelent calitate-preț. Pot fi alese de aici produse de marcă precum Schneider Electric, OBO Bettermann, Legrand, Bticino, Gewiss, ETI, Schrack, Wago, Lapp Group, printre alții.

Fiind importator și distribuitor de materiale și echipamente electrice, Sercom Electric și-a câștigat și un atu competițional: este unic importator și distribuitor al echipamentelor electrice și soluțiilor de iluminat LEDale reputatului brand grecesc Eurolamp. Toate selecțiile de produse de aici sunt fabricate conform standardelor industriale stricte și beneficiază de garanția oferită de producător.

Iată și ce veți găsi în noua locație Sercom Electric, dar și online: prize și întrerupătoare, doze, cabluri electrice, tablouri, siguranțe, sisteme fotovoltaice, sisteme de împământareși de paratrăsnet. Nu sunt omise nici corpurile de iluminat. Lista de produse este completată de asemenea de scule și unelte, întrucât parte din publicul țintă este reprezentat și de către prestatorii de servicii în materie de instalații electrice.

 

Soluții electrice complete, pentru consumatori casnici, dar și pentru clienți industriali

În domeniul electric Sercom Electric este o soluție completă. Nu știți exact ce cabluri, copex sau produse de conectică vă sunt necesare? Veți avea parte de consiliere profesională. Pentru că este mai mult decât un furnizor de produse, datorită experienței echipei sale de consilieri oferă asistență și sfaturi profesionale pentru a ajuta clienții. Aceștia pot fi din rândul consumatorilor casnici sau cei care au nevoie de produse și accesorii electrice pentru instalații electrice industriale.

 

Mai mult decât atât, pentru electricieni este un partener loial și asta pentru că pune la dispoziție prețuri și oferte preferențiale. În funcție de complexitatea proiectului, prețurile pot fi negociate. Însă, indiferent din ce categorie faceți parte, în calitate de client la Sercom Electric vă bucurați de servicii complete și de prețuri excelente la toată gama de produse, prețuri competitive și discounturi variate.

Noua locație Sercom Electric, din Moara Nica, este un upgrade, un depozit nu doar cu suprafață mai generoasă, ci și cu produse mai multe și mai variate. Concomitent cu funcționarea acestuia, din magazinul online sercomelectric.ro puteți comanda rapid și simplu.

Nu uitați, începând cu 25 septembrie Sercom Electric va avea un sediu nou, în Moara Nica, unde sunt așteptați toți sucevenii pentru a beneficia de promoțiile pregătite.

 

 

Contact:

www.sercomelectric.ro
+40 753 234 068
online@sercomelectric.ro
simona@sercomelectric.ro
Moara Nica, strada Humorului nr. 99 A, lângă Penny Moara
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sercom Electric inaugurează în Suceava unul din cele mai mari centre de furnizare a materialelor electrice.
 Vizualizări articol: 2089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sercom Electric inaugurează în Suceava unul din cele mai mari centre de furnizare a materialelor electrice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei