Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 193 (8417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Joi, în Capitală

Intervenții ale primarului Ion Lungu la București, pentru rezolvarea mai multor probleme ale Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prezent în cursul zilei de joi în Capitală, primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut numeroase discuții pe la ministere și structuri guvernamentale, prezentând problemele cu care se confruntă în teritoriu și solicitând măsuri pentru rezolvarea unor situații punctuale.

„Am purtat discuții la Ministerul Energiei cu ministrul Sebastian Burduja, pentru depunerea proiectului de realizare a parcului fotovoltaic la Termica și proiectul de reabilitare a rețelelor termice.

La Ministerul Dezvoltării am discutat despre depunerea proiectului de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat, pentru blocul explodat în cartierul Burdujeni.

La Ministerul Dezvoltării, Direcția Termoficare, am avut discuții despre funcționarea sistemului de încălzire în iarna 2023-2024, dar și despre subvenții și ajutoare de stat”, a precizat edilul Sucevei.

La Ministerul Finanțelor Publice, Ion Lungu a avut discuții la Comisia de Împrumuturi pentru Autoritățile Publice Locale, referitor la creditul de aproximativ 12 milioane lei pentru cofinanțarea proiectelor europene prin PNRR.

La Compania Națională de Investiții discuțiile au fost legate de demararea lucrărilor la Creșa din Cartierul Burdujeni, precum și referitor la o serie de probleme punctuale la cele două investiții aflate în execuție, Sala Polivalentă și Baza sportivă tip 1.

„După discuțiile de astăzi s-au rezolvat o parte din problemele întâmpinate în implementarea proiectelor pe fonduri europene și guvernamentale”, a concluzionat Ion Lungu, la finele maratonului administrativ prin Capitală.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intervenții ale primarului Ion Lungu la București, pentru rezolvarea mai multor probleme ale Sucevei.
 Vizualizări articol: 481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Intervenții ale primarului Ion Lungu la București, pentru rezolvarea mai multor probleme ale Sucevei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei