Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 193 (8417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Până pe 31 august

Expoziția „Vizual – Armonic”, semnată de Claudia Prelipcean, la Galeria „Ion Irimescu” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Galeria de Artă „Ion Irimescu” Suceava puteți vizita până pe 31 august 2023 lucrările semnate de Claudia Prelipcean, în cadrul Expoziției „Vizual – Armonic”. Am aflat de la artistă că încă studiază (este masterandă în an terminal la Universitatea Națională de Arte "George Enescu" Iași, secția Pictură, la clasa profesorilor Zamfira Bîrzu și Mihail Tarași), că asimilează cât mai multe informații, tehnici de lucru și experiențe, pentru ca tablourile pe care le realizează să spună o poveste, să trezească întrebări din partea celor care le privesc, să emoționeze.

Claudia Prelipcean a fost eleva profesorului și artistului plastic Sorin Baciu (la Școala Populară de Arte Suceava), care i-a urat succes pe mai departe și a felicitat-o pentru expoziție.

Vernisajul expoziției a avut loc miercuri, 16 august, în prezența unui public numeros, iar despre lucrările de pe simeze a vorbit artistul plastic Camelia Sadovei. „Ceea ce ne propune expozanta astăzi este o sumă din marele travaliu pe care l-a parcurs până în momentul acesta. Ea a cerut părerea tuturor profesioniștilor pe care i-a întâlnit și s-a asigurat că fiecare dintre noi a văzut câte ceva din ceea ce a lucrat dumneaei. Fiecare tablou spune câte ceva. Este absolut lăudabil, este absolut remarcabil ceea ce vedeți aici. Este munca câtorva ani asumați, cu foarte multă dificultate, cu foarte multă tenacitate și perseverență, lucru pentru care eu o felicit”, a spus Camelia Sadovei.

Prezentă la vernisaj, Lucia Pușcașu, artistul plastic, a felicitat-o pe Claudia Prelipcean și i-a urat un drum ușor, „să facă din inimă ce face, să aibă tenacitate, să fie perseverentă și să nu o intereseze ce vorbesc cei din jur, să-și urmeze calea, sufletul”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziția „Vizual – Armonic”, semnată de Claudia Prelipcean, la Galeria „Ion Irimescu” Suceava.
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziția „Vizual – Armonic”, semnată de Claudia Prelipcean, la Galeria „Ion Irimescu” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei