Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 154 (8378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Materiale de construcții

Cărămidă rustică aparentă – durabilitate și versatilitate - la MATONE SRL în Suceava și Cajvana

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu două puncte de lucru în județ, unul în Cajvana și celălalt în municipiul Suceava, MATONE SRL este un punct de reper pe piața materialelor de construcții când vine vorba despre cărămidă rustică aparentă şi piatră naturală.

Având o categorie variată de culori, texturi, dimensiuni și modele, cărămida aparentă marca MATONE SRL permite proiectanților să pună în aplicare ideile creative pentru a realiza o estetică aparte.

Eleganța, dar și durabilitatea sporită, finisajul deosebit, montajul rapid, întreținerea facilă sunt punctele forte ale lucrărilor executate de MATONE SRL, din cărămidă rustică şi piatră naturală.

„Teracota este și astăzi unul dintre cele mai utilizate materiale, versatil și eficient în ceea ce privește compoziția și performanța. O moștenire de forme și elemente care aparțin unui limbaj tradițional, împrumutat din trecut, sunt folosite și astăzi pentru contexte rurale sau cu o valoare deosebită: stâlpi, arcade, cornișe, pilaștri, frize, decorațiuni, capace de perete, pervazuri”, punctează reprezentanții firmei.

 

Lucrările executate sunt cartea de vizită a companiei

„MATONE SRL este o companie care vinde şi execută lucrări din cărămidă aparentă (mattoni) şi piatră naturală. În această versiune sunt menţinute caracteristicile de expresie şi calităţile estetice ale cărămizii”, spun reprezentanții firmei.

Societatea s-a dezvoltat constant în ultimii ani, lucrările executate fiind principala carte de vizită a companiei.

Astfel, portofoliul de produse al MATONE SRL este unul consistent și include cărămidă rustică pentru fațade, fațade ventilate, acoperiș și pentru interior, toată gama de produse putând fi consultată pe https://caramida-rustica.ro/.

Consultanții MATONE SRL sunt la dispoziția clienților pentru a le recomanda materiale de calitate, care să reziste bine la intemperii și la schimbările de temperatură și care să fie pretabile spațiului în care va fi montate.

Totodată, societatea are spre vânzare și materiale de construcţii aduse din Italia pentru finisaje de interior şi exterior

 

Modern și inovator sau tradițional și rustic

Cărămida aparentă se bucură de tot mai multă popularitate în rândul celor care își proiectează fie exteriorul, fie interiorul unui spațiu, mai ales că aceasta vine într-o largă varietate de culori, texturi, modele și dimensiuni.

Odată cu această tendință, MATONE SRL și-a actualizat și și-a îmbogățit constant oferta de produse, pentru ca efectul estetic, creativitatea și originalitatea designului să se ridice la așteptările clienților săi.

„Echipate cu o versatilitate surprinzătoare de aplicare, aceste elemente de teracotă permit soluții formale și arhitecturale pentru a completa detaliile interioarelor, grădinilor și teraselor, atât pentru contexte moderne și inovatoare, cât și pentru contexte tradiționale sau rustice”, subliniază reprezentanții MATONE SRL.

 

Contact și puncte de lucru

Cei care vor să consulte portofoliul MATONE SRL o pot face în Cajvana, strada Principală, nr. 1674, sau în municipiul Suceava, pe Bulevardul Sofia Vicoveanca, nr. 119.

Informații suplimentare la 0754200201, la https://caramida-rustica.ro/, https://www.facebook.com/caramida.aparenta.5 sau la constantinpas2014@gmail.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cărămidă rustică aparentă – durabilitate și versatilitate - la MATONE SRL în Suceava și Cajvana.
 Vizualizări articol: 2156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cărămidă rustică aparentă – durabilitate și versatilitate - la MATONE SRL în Suceava și Cajvana5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei