Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 149 (8373)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Fără bariere

„Copilărie la metru”, proiect educațional județean desfășurat la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Centrul Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) „Sf. Andrei” din Gura Humorului s-a desfășurat, în perioada 15 mai - 22 iunie 2023, proiectul de parteneriat educaţional județean „Copilărie la metru”, proiect ce vizează activități de facilitare a procesului de incluziune școlară și socială a elevilor cu Cerințe Educaționale Speciale (CES) din învățământul special și special integrat.

Școlile implicate în proiect au fost Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sf. Andrei” din Gura Humorului,  Școala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului, Școala Gimnazială  „Petru Comarnescu” Gura Humorului, Școala Gimnazială  „Teodor Balan” Gura Humorului, Școala Gimnazială „Iorgu G. Toma” din Vama, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava și Colegiul „Alexandru cel Bun”  Gura Humorului.

După cum ne-au spus coordonatorii proiectului, elevii din cele patru școli gimnaziale și din centrele școlare de educație incluzivă au pregătit desene, mici colaje și obiecte mici de tip origami având o tematică generoasă: copilăria și tot ceea ce poate aduce bucurie în viața unui copil.

Toate lucrările elevilor au fost apoi reunite de către elevii voluntari pe  un suport de hârtie pus la dispoziție de CSEI „Sf. Andrei”, la sediul instituției. Explozia de forme și culoare a înveselit sala amfiteatru a școlii și poate fi văzută de doritori până la sfârșitul lunii iunie.

Organizatorii proiectului mulțumesc tuturor cadrelor didactice implicate.Prof. Militina Culidiuc ne-a spus că acest proiect s-a dorit a fi o demonstrație a faptului că „nu există bariere între copii, că bucuria copilăriei este aceeași indiferent de școala în care învață copilul, că știm să sărbătorim copilăria într-un mod unic și că valorizăm fiecare elev în parte”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Copilărie la metru”, proiect educațional județean desfășurat la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Copilărie la metru”, proiect educațional județean desfășurat la Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei