Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 125 (8349)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Investiții în derulare

Flutur: Vatra Dornei va fi în următorii ani „o adevărată perlă”, „cu o statură europeană”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Multiplele șantiere deschise în municipiul Vatra Dornei, pentru investiții în rețele de utilități, reabilitare de străzi, locuințe pentru tineri, restaurarea cazinoului etc., au fost apreciate de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, în cadrul unei vizite de lucru efectuate, marți, în orașul-stațiune. Șeful deliberativului județean a avut cuvinte de laudă și la adresa administrației locale, primar și viceprimar, pentru realizarea unui program investițional care ar trebui să readucă Vatra Dornei la strălucirea pe care a avut-o cândva.

„Este un șantier total în Vatra Dornei. Chiar dacă cineva ar spune că acum prin centru se sapă, sunt convins că în câteva săptămâni va arăta extraordinar totul. Vatra Dornei are proiecte de peste 50 de milioane de euro”, a declarat Flutur. Printre proiectele aflate în implementare în oraș Flutur a enumerat blocurile cu 120 de apartamente pentru tineri, racordate la sistemul de încălzire centralizată, construite din fonduri guvernamentale și europene; 15 străzi în curs de asfaltare, după ce au fost finalizate rețelele de apă și canalizare; 15 km din cei 30 de km de rețea de gaz metan. „Mai urmează până la sfârșitul anului încă 15 kilometri. E o promisiune făcută dornenilor, alături de domnul primar Ilie Boncheș și viceprimarul Marius Rîpan, care e toată ziua diriginte de șantier. Cablurile electrice nu mai spânzură acolo prin fața primăriei, am văzut că le-au băgat subteran și acum urmează pavele pentru ca totul să fie așa cum trebuie. Cazinoul Băilor este aproape gata și în această toamnă va fi inaugurat. Aici a fost un parteneriat între Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Consiliul Județean Suceava și Primăria Vatra Dornei și cazinoul arată ca o capodoperă. De asemenea, se va începe construcția a trei bazine de înot”, a spus Flutur.

Președintele Consiliului Județean Suceava a afirmat că este convins că în următorii ani stațiunea Vatra Dornei „va fi o adevărată perlă, așa cum a fost cândva”, dar „de data aceasta cu o statură europeană”. „Vatra Dornei, în această perioadă, a cunoscut cea mai puternică dezvoltare, care va fi pe mulți ani de aici încolo”, a mai spus Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Vatra Dornei va fi în următorii ani „o adevărată perlă”, „cu o statură europeană”.
 Vizualizări articol: 993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Flutur: Vatra Dornei va fi în următorii ani „o adevărată perlă”, „cu o statură europeană”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei