Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 122 (8346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scapă de vechiul telefon și ia-ți unul nou. Află cum, de la start-up-ul din Suceava, Yzzy!

Te-ai gândit să îți schimbi telefonul mobil? Uneori este vorba de o necesitate, alteori de o plăcere de a fi în pas cu noile tendințe tehnologice. La fel de bine poate fi vorba despre nevoia de a urgenta această nouă achiziție, pentru că reparația celui deținut nu este rentabilă.

Dacă îți dorești telefoane Samsung S23 Ultra sau orice altă variantă, de la iPhone, Oppo și nu numai, poți alege metoda de vânzare-cumpărare prin Yzzy. Iată despre ce este vorba!

 

Cumpără prin Yzzy

Acel upgrade pe care ți-l dorești poate fi mai accesibil. Asta fără să compromiți calitatea smartphone-ului. Cum este posibil?Yzzysetează anumite standarde și rigori în ceea ce privește comercializarea telefoanelor mobile second hand. Conceptul îl știm cu toții, este vorba despre achiziția la mâna a doua. Doar că, anterior revânzării, un astfel de telefon trece printr-o serie de verificări amănunțite. Sunt astfel excluse cazurile în care ai cumpăra și ai constata ulterior că smartphone-ul nu e funcțional sau să îi descoperi defectele ori o stare precară de funcționare. La Yzzy nu este cazul!

Orice achiziție realizată de aici vine la pachet cu o garanție. De asemenea, nu doar procesul în sine este facil, ci și avantajos. Prețul cerut este 100% rezonabil și reflectă starea acestuia. Vei descoperi că fiecare telefon de aici este apreciat după o clasare anterioară într-o stare estetică și îi sunt detaliate aspectele tehnice, chiar și sănătatea bateriei.

 

Vinde prin Yzzy

La fel de bine, prin intermediul aceleiași platforme scapă de vechiul de telefon și ia-ți unul nou. Schimbul acesta este unul avantajos pentru oricine, având în vedere că nu rămâi cu vechiul telefon. Ce ai putea face cu acesta? Ai putea recupera cel puțin o parte din investiția făcută. În plus, vei face asta la fel de ușor și de sigur precum achiziția în sine.

Fără să fie necesar să postezi anunțuri, să discuți cu potențialii clienți, fără să fie nevoie să pierzi timp și bani, vinde rapid, prin Yzzy. În acest sens, în pagina oficială sunt toate detaliile de interes. Vei fi ghidat ce să faci pentru ca telefonul să ajungă la sediul Yzzy, să fie evaluat și să ți se ofere prețul final. Dacă ești de acord cu el, la fel de simplu și rapid vei și încheia această tranzacție.

 

Livrare rapidă!

Generațiile noi de telefoane mobile sunt tot mai fast, tot mai performante. Așadar chiar și în privința unor aspecte banale, ne dorim aceeași viteză. Cumpără rapid, vinde la fel de rapid și bucură-te de noua achiziție! Yzzy este start-up sucevean care înțelege nevoia noastră de rapiditate, dar și de calitate. Orice achiziție înseamnă livrare rapidă, în 24 de ore. În plus, este gratuită. Iar dacă vinzi prin Yzzy, plata va fi efectuată la fel de repede, în 24-48 de ore.

Află toate detaliile de interes din pagina oficială yzzy.ro, selectând secțiunea pe care ți-o dorești, să vinzi sau să cumperi. Este easy!

Contact: Str. Ana Ipătescu, Nr.5, et. 2, 208, contact@yzzy.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scapă de vechiul telefon și ia-ți unul nou. Află cum, de la start-up-ul din Suceava, Yzzy!.
 Vizualizări articol: 1256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scapă de vechiul telefon și ia-ți unul nou. Află cum, de la start-up-ul din Suceava, Yzzy!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei