Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 100 (8324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sălbăticie

A braconat o căprioară cu ajutorul unui laț din sârmă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Dărmănești a ajuns în spatele gratiilor după ce a braconat o căprioară. Polițiștii au primit o informație despre acest act de braconaj, motiv pentru care s-au deplasat în satul Dărmănești. Au fost găsiți un bărbat și o femeie, care aveau asupra lor o pungă de plastic cu mai multe bucăți de carne și un briceag. Constantin Chinaliuc, în vârstă de 45 de ani, le-a povestit oamenilor legii că sâmbătă, 29 aprilie, a mers în pădurea ce aparține AVPS Fauna Bucovinei, unde a montat un laț din sârmă cu intenția de a bracona. A doua zi a mers să vadă dacă a prins ceva și a constatat că în laț era prinsă o căprioară care a decedat.

Ajutat de femeia alături de care a fost depistat de polițiști, bărbatul s-a folosit de briceag pentru a tranșa căprioara. Au luat doar carnea, iar resturile le-au abandonat în pădure. Chinaliuc este cercetat acum pentru comiterea infracțiunii  debraconaj, în variantele:”tentativa de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizaţia de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condiţiile legii de gestionar, pentru fondul cinegetic respectiv”, ”practicarea vânătorii cu laţuri, ogari sau metişi de ogari” și ”vânarea în afara perioadelor legale de vânătoare la specia respectivă”. Resturile căprioarei, dar și carnea descoperită asupra celor doi au fost ridicate și duse la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Suceava pentru a fi analizate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A braconat o căprioară cu ajutorul unui laț din sârmă.
 Vizualizări articol: 537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A braconat o căprioară cu ajutorul unui laț din sârmă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei