Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 99 (8323)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   21 imagini |   ø fişiere video

Consultanță personalizată

Perdele Royal Suceava oferă servicii complete, de calitate, la prețuri avantajoase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Perdele Royal Suceava oferă servicii complete, de calitate, la prețuri avantajoase. Personalul de aici vă stă la dispoziție în alegerea perdelelor, draperiilor, jaluzelelor, rulourilor, sistemelor automatizate, confecționate la comandă, după dimensiunile clientului, dar și a accesoriilor potrivite pentru ca efectul pe care doriți să-l creați în spațiul ales să fie perfect. 

Fie că este o casă, un apartament, o pensiune, o sală de festivități/evenimente, o terasă/foișor, o clinică medicală, toate pot fi decorate de o echipă creativă, care ține cont, de fiecare dată, de preferințele clientului. Consultanța și consilierea sunt gratuite. 

Perdele Royal Suceava oferă clienților o diversitate de materiale de cea mai bună calitate, țesături diverse, în culori pastelate sau culori nude. Dacă un client vrea un alt material, care nu se găsește în oferta firmei, aceasta îi procură acel material și realizează proiectul pe care clientul și-l dorește. 

Creativitatea, amabilitatea, profesionalismul, joaca de-a formele, modelele, texturile, dar și colaborarea foarte bună pe care personalul Perdele Royal Suceava o are cu designeri de interior, toate converg spre realizarea unor proiecte de succes. 

Armonie, acesta este cuvântul care definește un spațiu decorat de Perdele Royal Suceava. Firma suceveană „îmbracă” și mese, scaune din diverse locații, mese de prezidiu, creează perne decorative, astfel că și acest mobilier, la fel ca și ferestrele, „au personalitate” tocmai datorită materialelor deosebite și designului oferite de Perdele Royal Suceava, care se focusează pe satisfacția clientului. 

Nu uitați! 

•        Servicii complete: proiectare, măsurători, toate la domiciliu, fără costuri; montaj impecabil - perdele galerii/șine, serviciu de călcat și finisat, complet gratuit; consultanță și consiliere gratuite

•        Prețuri accesibile. Posibilitatea clientului de a achita serviciile în trei rate 

•        Pentru proiecte mari se face un discount de minimum 20%

Unde îi găsiți!

•        Showroom Perdele Royal Suceava, Nicolae Bălcescu, Nr. 1, în curtea Monitorului de Suceava, Telefon: 0751 033 352 

 

•        Showroom Perdele Royal Suceava Luxxo str. Morii nr. 220W (Moara), Telefon: 0751 033 352

 

•        Showroom Perdele Royal Mit-Mob (str. Cernăuți), Telefon: 0751 033 352

 

•        Perdele Royal Suceava, pe Facebook și pe Instagram, unde veți găsi un portofoliu bogat, multe fotografii, detalii despre proiecte realizate sau în desfășurare etc.

Clienți fideli. Colaboratori

Firma Perdele Royal Suceava și-a pus amprenta, prin servicii de calitate, la Complex Zamca (Terasă/Foișor), Restaurant Brădet, Casa Elena Voroneț (pensiunea nouă); King's Garden Events, Restaurant Mirifique – specific libanez din Bosanci, AutoDel etc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Perdele Royal Suceava oferă servicii complete, de calitate, la prețuri avantajoase.
 Vizualizări articol: 1356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Perdele Royal Suceava oferă servicii complete, de calitate, la prețuri avantajoase5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei