Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 97 (8321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Performanță remarcabilă

Tânărul pilot de karting Vladimir Rebenciuc a adus Cupa României la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Circuitul Amckart, de lângă București, a găzduit zilele trecute Cupa României la karting, prima competiție oficială a sezonului 2023, care a prefațat debutul Campionatului Național, ce se va produce peste mai puțin de două săptămâni, în aceeași locație. Întrecerea cailor putere i-a adus în prim-plan pe doi puști suceveni, este vorba de frații Vladimir și Andrei Rebenciuc, care au reușit să urce pe podiumul de premiere concurând la clase diferite.

Întrecând toate așteptările, Vladimir a concurat fără greșeală în cele două sesiuni de calificare, izbutind să realizeze Event Record, care reprezintă cel mai rapid tur de circuit înregistrat în cadrul întregii competiții la Clasa PUFO.

Plecat din pole position în cursa propriu-zisă, tânărul sucevean care va împlini 8 ani luna viitoare a pilotat excelent, a bifat din nou cel mai rapid tur de pistă, trecând linia de sosire cu un avans de 0,237 secunde față de următorul clasat. Vladimir a devenit astfel câștigător al Cupei României la concurență cu alți 12 piloți, cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani, proveniți din România, Ucraina, Polonia și Bulgaria.

În ce-l privește pe fratele său mai mic, Andrei, în vârstă de 5 ani și jumătate, acesta a concurat curajos la Clasa PROMO, destinată copiilor cu vârsta maximă 7 ani, izbutind să încheie cursa pe locul al treilea, după ce a avut neșansa de a fi implicat într-un incident de cursă care l-a privat de poziția secundă.

Sunt performanțe extraordinare, pentru care acești mici campioni merită felicitați. Efortul pe care-l fac este unul important, iar sacrificiul părinților, pe măsură, în condițiile în care Suceava nu beneficiază de circuit de karting, iar antrenamentele se efectuează, în cel mai fericit caz, la Bacău.

Campionatul Național de Karting 2023 demarează în Capitală, în zilele de 5 și 6 mai. Competiția numără în total 6 etape, care se vor desfășura pe circuitele din București, Bacău și Târgu Secuiesc, dorința fraților Vladimir și Andrei Rebenciuc fiind aceea de a obține clasări pe podium la finalul întrecerii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul pilot de karting Vladimir Rebenciuc a adus Cupa României la Suceava.
 Vizualizări articol: 575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânărul pilot de karting Vladimir Rebenciuc a adus Cupa României la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei