Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 87 (8311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul Vlad Popescu Piedone a adus bucurie în rândul beneficiarilor dintr-un centru pentru persoane vârsnice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PP-USL de Suceava, afiliat grupului PSD, Vlad Popescu Piedone, a adus bucuria în rândul beneficiarilor unui centru destinat persoanelor vârstnice. Însoțit de mai mulți prieteni, Vlad Popescu Piedone a donat produsele alimentare pentru prepararea mesei de Paște pentru toate persoanele vârstnice din centru. „Săptămâna Patimilor, o perioadă de smerenie și curățare spirituală, în care ne amintim de patimile lui Iisus înainte de a fi răstignit, ar trebui să fie, pentru toți, un nou început. Să arătăm și noi, precum Mântuitorul, dragoste pentru semenii noștri, să le fim alături celor mai puțin norocoși. Așa cum m-a învățat tata încă de mic copil, am vrut să respect tradiția și să fiu alături și anul acesta de bunicii noștri, care nu mai au norocul să fie îmbrățișați de nepoți. Alături de mai mulți prieteni cu suflet mare am mers la un centru destinat persoanelor vârstnice, pentru a le ura Paște liniștit și luminat și pentru a le oferi câteva merinde. Simt o bucurie imensă când îi revăd sănătoși, pentru că știu că bătrânețea nu e ușoară. Eu mai am o singură bunică și mă rog la Dumnezeu să o țină sănătoasă mulți ani de acum înainte. Ea… e o bunică fericită, cu nepoți și strănepoți, de care a avut grijă și pe care i-a iubit în mod egal. Ne-a alinat când plângeam, ne-a certat când greșeam și ne-a făcut întotdeauna cele mai bune prăjituri. Așa că, dragi prieteni, îmbrățișați-vă bunicii, chiar daca sunt ai altora, pentru că timpul zboară! Pentru ei, o îmbrățișare reprezintă cât o mie de cuvinte!”, a spus Vlad Popescu-Piedone. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Vlad Popescu Piedone a adus bucurie în rândul beneficiarilor dintr-un centru pentru persoane vârsnice.
 Vizualizări articol: 63 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Vlad Popescu Piedone a adus bucurie în rândul beneficiarilor dintr-un centru pentru persoane vârsnice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei