Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 83 (8307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incident

Avionul cu care AirConnect opera cursa Suceava – București s-a stricat vineri și zborul a fost anulat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pasagerii zborului AirConnect Suceava-București, de vineri seara, au fost nevoiți să ajungă la destinație cu alte mijloace de transport sau să se întoarcă acasă, după de aeronava închiriată de companie s-a defectat. Pentru cei 27 de pasageri ai zborului compania a pus la dispoziție un autocar pentru București.

În această situație s-au aflat și pasagerii de vineri ai curselor între București - Baia Mare și București - Sibiu, ale căror zboruri au fost inițial amânate, apoi anulate.

Site-uri de știri din aviație BoardingPass citează surse neoficale conform cărora avionul cu care urmau să fie operate aceste curse, un Saab 340 închiriat de la NyxAir (Estonia), s-a defectat. Aceeași sursă afirmă că pasagerii ale căror zboruri au fost anulate sunt eligibili pentru a primi compensații în valoare de 250 de euro de la compania aeriană.

Din informațiile noastre, AirConnect nu deține încă o aeronavă de rezervă. Asupra zborurilor de luni, când AirConnect are două curse Suceava-București, nu avem deocamdată nici un fel de date.

Reprezentanții companiei ne-au transmis, sâmbătă după-amiază, că „o avertizare apărută la bordul aeronavei care urma să opereze zborurile KS-1115/ KS-1116 din 7 aprilie 2023  a necesitat investigații amănunțite, care au determinat amânarea zborului și, pentru că AirConnect pune întotdeauna pe primul plan siguranța pasagerilor, ne-am văzut nevoiți să anulăm aceste zboruri”. De asemenea, reprezentanții AirConnect au declarat că firma a pus la dispoziția pasagerilor afectați transport terestru cu autocar, atât celor din Aeroportului Internațional Sibiu, cât și celor din Aeroportul Otopeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avionul cu care AirConnect opera cursa Suceava – București s-a stricat vineri și zborul a fost anulat.
 Vizualizări articol: 737 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avionul cu care AirConnect opera cursa Suceava – București s-a stricat vineri și zborul a fost anulat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei