Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 73 (8297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Servicii eficiente

Curățătoria Aqua E Sapone, din Ipotești, îți promite „o viață fără pete”

„Viața fără pete” este promisiunea pe care curățătoria profesională de haine Aqua E Sapone, din Ipotești, o face tuturor clienților lor, prin servicii prompte, premium, care te ajută să economisești timp și să oferi o durată de viață prelungită hainelor tale.

 

Curățătoria din strada Decebal, nr. 26, și-a deschis porțile la începutul acestui an. Cei care au pornit la drum cu această mică afacere au investit în echipamente performante și au căutat soluții profesioniste, eficiente, însă prietenoase cu mediul, care să-i ajute să spună „adio petelor, adio mirosurilor neplăcute”.

 

Nu în ultimul rând, au instruit o echipă care să se ocupe cu grijă de fiecare piesă care ajunge la spălătoria lor, fie de îmbrăcăminte, încălțăminte, pilote, perne, draperii, fie jucării etc.

 

Aqua E Sapone scapă de pete și articole ceva mai pretențioase, care cer mai multă atenție, cum ar fi geci de puf, de pene, rochii de mireasă, de mătase, ii etc.

 

Curățătoria este deschisă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00, și sâmbătă, de la 10.00 la 14.00, telefon de contact 0758 677 127.

 

 

 

 

Procedee de lucru diferite, în funcție de material

 

La Aqua E Sapone, modul de curățare va fi diferit în funcție de material.

 

„Există și cazuri în care te poți confrunta cu pete pe care nu le poți îndepărta prin metodele clasice. Riști să strici materialul fără ca pata să dispară, ba dimpotrivă – chiar să o pui în evidență, prin decolorarea zonei. În aceste situații este bine să apelezi la o firmă de curățare, care va ști ce soluții și procedee de lucru să aleagă, în funcție de fiecare material în parte”, spun reprezentanții spălătoriei.

 

Curățătoria din Ipotești utilizează detergenți ecologici, special concepuți pentru spălarea cu apă a hainelor și accesoriilor vestimentare pretențioase. Detergentul este foarte concentrat, nu conține fosfați, coloranți sau conservanți.

 

„Această metodă de spălare cu apă este o metodă prietenoasă cu mediul înconjurător. Nu folosim percloretilenă, care este toxică pentru mediu, soluțiile noastre premium de spălare și finisare oferă rezultate excelente și chiar mai bune decât curățatul chimic”, spun reprezentanții spălătoriei.

 

 

 

 

Echipamente moderne

 

Cât privește echipamentele de la Aqua E Sapone, vorbim despre mașini profesionale de curățare și uscare special concepute pentru Wet Cleaning, create de Schulthess, o companie elvețiană ce produce echipamente de înaltă calitate.

 

„Metoda Wet Cleaning presupune curățarea umedă a hainelor folosind o tehnologie cu apă și detergenți biodegradabili. Echipamentele profesionale utilizate sunt special concepute pentru Wet Cleaning Schulthess, fiind printre primii dezvoltatori ai procedurii construite astfel încât acele articole sensibile să nu fie deteriorate. Pentru curățare și spălare ecologică folosim sistemul BUFA Care 4.0, un sistem german de detergenți și soluții de curățare premium pentru îngrijire a textilelor”. 

 

De asemenea,curățătoria dispune și de o stație automată de spălare, ce integrează mașini profesionale de spălat și uscat, de înaltă capacitate, care includ detergentul și balsamul necesare.

 

 

Pompele de detergent și balsam încorporate oferă cantitatea ideală pentru fiecare ciclu de spălare, reducând astfel consumul și diminuând poluarea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Curățătoria Aqua E Sapone, din Ipotești, îți promite „o viață fără pete”.
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Curățătoria Aqua E Sapone, din Ipotești, îți promite „o viață fără pete”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei