Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 69 (8293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Delicii culinare

Festivalul Mediteraneean revine în acest weekend la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei care doresc să aibă parte de o experiență culinară mediteraneeană, potrivită tuturor gusturilor și stilurilor, se pot bucura în acest final de săptămână, la Iulius Mall Suceava, de delicioase preparate specifice țărilor care înconjoară Marea Mediterană.

Festivalul Mediteraneean revine în acest weekend la Iulius Mall - trebuie doar să iei cu tine pofta de a degusta preparate sănătoase, pentru că până la următoarea vacanță vei „călători” prin intermediul bucătăriei în Spania, Italia sau Grecia.

Este sănătoasă și gustoasă, susține buna condiție fizică, e variată și chiar ajută la slăbit. Vorbim despre bucătăria mediteraneeană, care a devenit populară la nivel internațional și care a strâns și foarte mulți fani români. Arome subtile, delicatețe și savoare te așteaptă la Festivalul Mediteraneean, ce va avea loc între 24 – 26 martie 2023, pe esplanada principală Iulius Mall.

Paella, creveți în sos de vin, tentacule de calamar, pui de baltă, rapane, creveți pe grătar, homar, calamar pane, king crab, caracatiță, red fish, adana kebab, frigărui de berbecuț sunt doar câteva dintre propunerile bucătarilor.

După fiecare masă copioasă, un desert este bine-venit. Așa că nu vor lipsi nici dulciurile: baclavale cu nucă sau fistic, halva, rahat turcesc, jeleuri.

Meniul va fi asigurat de restaurante specializate în prepararea fructelor de mare și a dulciurilor turcești precum: Paella Esp0ana, Streetfood Lobster, Le Oac Oac Bistro, Caravana Racilor, Pork Knuckles, Emre Baklava, iar buna dispoziție este garantată.

Vino la Iulius Mall Suceava și începe primăvara cu experiențe deosebite!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Mediteraneean revine în acest weekend la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul Mediteraneean revine în acest weekend la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei