Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 45 (8269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Recunoaștere

Bucovina a fost premiată de FIJET la Târgul de Turism al României ca destinație turistică a anului 2023

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, joi, la deschiderea Târgului de Turism al României, care are loc în perioada 23-26 februarie 2023, la ROMEXPO, București.

În cadrul târgului, Bucovina a fost premiată de Clubul Presei de Turism – FIJET România, în Gala Destinația Anului.

“Felicitări celor care ați fost premiați. Sunt foarte bucuros să vorbesc despre Bucovina mea dragă, astăzi, când la Guvern am semnat un proiect de 40 de milioane de euro pe cicloturism, este un proiect de piste de bicicletă pentru Suceava, Bistrița-Năsăud și Mureș, înseamnă 200 km pe Via Transilvanica, ce pleacă de Putna”, a spus Gheorghe Flutur. El a arătat că acest proiect deschide perspectiva turismului montan și acțiunilor cu tinerii.

“Sunt convins că veți veni și dumneavoastră, iar eu în piept aici am o insignă pe care scrie <Hai în Bucovina!>. Dar nu e numai asta! Chiar cu războiul în partea de nord am avut jumătate de milion de turiști anul trecut, crește frecvența turiștilor foarte puternic pentru că am dat o tentă particulară, autentică, tradițională”, a mai declarat Gheorghe Flutur. El a adăugat că anul trecut șansa a făcut, fiind la al treilea mandat de președinte al CJ Suceava, să lanseze mai multe proiecte unice. Flutur a amintit de proiectul Nunta în Bucovina, fiind foarte mulţi tineri care își fac nunta tradițională în Bucovina. “Și vă invit și pe dumneavoastră. Apoi sunt proiecte de suflet <Ai verde în Bucovina>, pe muntele Rarău am făcut investiții mari, peste 40 km de drumuri, sunt 3 drumuri care urcă pe Rarău pentru ca tinerii să vină într-un program unic să își facă vacanța pe muntele Rarău. Sigur, ținutul mănăstirilor cu cele 8 monumente UNESCO, parcurile și rezervațiile naturale, gospodăria țărănească, faptul că pe PNRR avem foarte multe proiecte, pe satul tradițional, pe gastronomie, pe gastronomia minorităților, a huțulilor și a celorlalți au făcut din Bucovina un magnet”, a spus Gheorghe Flutur, care a mai adăugat că “nu am crezut niciodată că Marele Ștefan va lăsa acești magneți pe turism, pentru că Bucovina este atât de puternic frecventată pentru că aceste ctitorii unice ale lui Ștefan Cel Mare atrag peste sute de ani turiști ca un magnet. Noi, care suntem trecători în funcție, nu trebuie decât să organizăm, nu este meritul nostru, este meritul înaintașilor noștri. Vă aștept să vă acord azil turistic în frumoasa Bucovină!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovina a fost premiată de FIJET la Târgul de Turism al României ca destinație turistică a anului 2023.
 Vizualizări articol: 614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Bucovina a fost premiată de FIJET la Târgul de Turism al României ca destinație turistică a anului 20231.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei