Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 25 (8249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

Masterand în științe economice la Cluj, revine în jud Suceava pentru a prelua o franciză în domeniul IT

În vara lui 2017 am publicat o știre despre un tânăr din Suceava, student la Cluj, care și-a prezentat lucrarea de licență pe ritm de rap.

Acesta promitea încă de pe atunci că va lupta pentru pasiunea lui (muzica) și că va face tot posibilul pentru a-și amenaja un studio de înregistrări profesional.

Cu toții avem vise și probabil că mulți dintre cei care au citit acele rânduri la momentul respectiv, au considerat că vor rămâne doar vorbe aruncate, la stadiul de vis, dar acum, la începutul lui 2023, cu aproape şase ani mai târziu, Mihai, sau, pe numele său de scenă, GIEMSI, revine în atenția noastră cu două realizări impresionante pentru un tânăr de doar 26 ani!

Pe lângă faptul că a finalizat în 2019 studiile de masterat în cadrul UBB Cluj-Napoca la specializarea Administrarea Afacerilor, acesta a reușit să își amenajeze propriul studio (investiție ce a constat în câteva zeci de mii de euro) și recent a deschis la Rădăuți o franciză în domeniul IT, specializată pe inițierea în programare a copiilor, care are deja încasări impresionante pentru un business care este încă la început.

Logiscool este un nou concept educațional, ce încurajează copiii să învețe programare prin metode interactive și amuzante,oferind oportunități educaționale unice pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani.

Copiii vor învăța cum să programeze, folosind diverse limbaje precum Scratch, Python și JavaScript. Cursurile sunt predate de traineri tineri, pasionați de programare, de lucrul cu copiii și care îi încurajează pe cei mici să învețe prin experimentare și descoperire, în loc să le ofere informații pur teoretice, care devin plictisitoare pentru ei, destul de rapid.

Participanții au, de asemenea, șansa de a-și prezenta propriile proiecte, de a comunica și a colabora cu alți copii pentru a-și îmbunătăți abilitățile.

Cei care sunt interesați de curs pentru copiii lor și își doresc ca aceștia să învețe programare într-un mod amuzant și creativ, indiferent de nivelul lor actual de cunoștințe sau deprinderi, pot solicita mai multe informații telefonic/pe Whatsapp la numărul de telefon 0746 669 171, sau prin mesaj direct pe pagina Logiscool Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Masterand în științe economice la Cluj, revine în jud Suceava pentru a prelua o franciză în domeniul IT.
 Vizualizări articol: 1906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Masterand în științe economice la Cluj, revine în jud Suceava pentru a prelua o franciză în domeniul IT5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei