Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 23 (8247)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărit general prins

”Shaolin” de la Pătrăuți, săltat de polițiști și dus la pușcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Pătrăuți, condamnat definitiv la o pedeapsă de 5 ani și 8 luni de închisoare într-un dosar privind furturi și infracțiuni la regimul rutier și care era dat în urmărire generală de mai multă vreme, a fost depistat de polițiști sâmbătă, după ce aceștia au avut informații că a revenit acasă.

Avram Ovidiu Solomon, zis ”Shaolin”, a fost ridicat din apropierea locuinței de polițiștii de la Secția Rurală Dărmănești, care în aceeași zi l-au dus sub escortă la Penitenciarul Botoșani.

Individul se afla pe lista infractorilor considerați greu de prins. El a mai fost urmărit general și a fost depistat după acțiuni de urmărire complexe. 

În 2018, acesta a fost prins de polițiști după o acțiune de încercuire care s-a desfășurat cu forțe sporite de poliție. Asta pentru că bărbatul era considerat periculos, atât el ca persoană, cât și prin faptul că se ascundea în mijlocul comunității rome de la Pătrăuți.

În aprilie 2018, la Pătrăuţi au fost mobilizaţi poliţişti de la Secţia Rurală Dărmăneşti, împreună cu cei din cadrul Biroului de Ordine Publică Suceava, dar şi o grupă de „mascaţi” ai Serviciului de Acţiuni Speciale Suceava. Poliţiştii au organizat o încercuire a perimetrului în care ştiau că se află Solomon. Urmăritul a încercat să fugă din casa în care dormea, prin curţile vecinilor, însă a fost prins, imobilizat şi încătuşat. La vremea respectivă el avea emise pe numele său două mandate de executare a pedepsei.

În cazul unui alt mandat de executare, Solomon a fost prins în pădurea de la marginea comunei.

Bărbatul va executa de acum încolo o condamnarea care va cuprinde pedepse care s-au adunat. Printre altele, Solomon a primit 1 an și 6 luni de închisoare pentru furt de material lemnos, în dauna Ocolului Silvic Pătrăuți. Problema acestuia este că la data comiterii faptei era eliberat condiționat și mai avea pedepse la activ. Cazierul individului cuprinde fapte de furt, dar și infracțiuni la regimul rutier.

Într-un alt dosar, Ovidiu Avram Solomon a fost condamnat la o pedeapsă cumulată de 2 ani şi 2 luni de închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier, săvârşite în stare de recidivă postexecutorie. Este vorba de infracţiunile de conducere fără permis, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Shaolin” de la Pătrăuți, săltat de polițiști și dus la pușcărie.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Shaolin” de la Pătrăuți, săltat de polițiști și dus la pușcărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei