Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 17 (8241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cum să utilizați un epilator pentru rezultate excelente de epilare acasă

Dacă vă doriți finisajul mătăsos și neted al unui aparat de ras, fără mizeria cremelor depilatoare sau fără necesitatea creșterii îndelungate a epilării cu ceară, atunci vă aflați în locul potrivit. Răspunsul la rugăciunile dvs. este un epilator, iar acel finisaj mătăsos și neted de care am menționat? Poate dura chiar și până la 6 săptămâni!

 

Epilarea este ușor de deprins, dar există o îndemânare în acest sens. Vă vom explica cum să folosiți un epilator, astfel încât să obțineți cele mai bune rezultate și să profitați la maximum de el. În cel mai scurt timp, acest mic aparat la îndemână va fi noul dvs. cel mai bun prieten!

Alegerea epilatorului

În funcție de calitatea pe care o alegeți, un epilator poate fi mai scump sau mai ieftin și cu siguranță nu au fost create toate la fel! Produsele de calitate superioară au mai multe pensete, pot prinde firele de păr mai scurte și au mai multe accesorii, fie pentru a le folosi pe diferite zone ale corpului, fie pentru a vă ajuta să obțineți un finisaj mai bun al epilării.

 

Dacă sunteți începătoare în materie de epilare, este o idee bună să alegeți un epilator „umed și uscat", pe care îl puteți folosi la duș. Astfel, apa caldă vă va relaxa și va deschide porii, ceea ce înseamnă că veți simți mai puțin disconfort și vă veți putea obișnui cu senzația. Este, de asemenea, un pic mai comod, deoarece firele de păr sunt pur și simplu spălate pe scurgere - nu trebuie să stați pe un prosop în timp ce vă epilați sau să le aspirați după!

 

Cu siguranță vă recomandăm să plătiți un pic mai mult pentru a obține calitatea. Un epilator de corp care prinde firele de păr cu lungimea de 0,5 mm vă oferă un aparat de ras pentru zonele mai sensibile și îți oferă chiar și un set de perii de exfoliere pentru a preveni firele de păr încarnate. Odată ce aveți noul epilator, nu uitați să îl puneți la încărcat!

Planificați din timp

Mai ales dacă sunteți începătoare în materie de epilare, nu vreți să o faceți în grabă! Rezervați-vă un timp în care să nu vă simțiți grăbită și să puteți lua pauze dacă senzațiile devin prea intense pentru dvs. Durează mai mult decât rasul, dar după câteva încercări, veți constata că e mai simplu. Chiar și atunci când sunteți un profesionist experimentat, este posibil să aveți mici puncte roșii pe piele timp de câteva ore după ce vă epilezați, ceea ce este natural și inofensiv, dar nu este ideal pentru un eveniment!

 

Încercați să o faceți seara - tinde să doară mai puțin și puteți lăsa roșeața să dispară peste noapte. De asemenea, este o idee bună să nu vă epilați în timpul menstruației, deoarece este posibil să fiți mai sensibilă la durere.

Pregătiți-vă pielea

Înainte de a începe epilarea este o idee bună să vă exfoliați. Acest lucru va îndepărta pielea moartă de la suprafață și va reduce șansele de a avea fire de păr încarnate. Vă recomandăm o opțiune hipoalergenică, care nu conține uleiuri, sulfați și parabeni, iar exfolianții sunt naturali.

 

Dacă alegeți un epilator cu fir sau care nu este rezistent la apă, atunci va trebui să vă asigurați că pielea dvs. este bine uscată. Pentru a ajuta firele de păr să se ridice, uscați-vă pielea în direcția opusă celei în care crește părul. Unele femei se dau, de asemenea, cu puțină pudră pentru bebeluși, care usucă bine pielea și poate face firele de păr mai vizibile, dar aveți grijă să nu vă înfundă epilatorul!

 

Pe de altă parte, dacă aveți un epilator „umed și uscat", evident că nu este nevoie să aveți pielea uscată, dar este întotdeauna cel mai bine să aveți pielea curată. Acest lucru nu doar pentru că este mai igienic, ci și pentru că hidratantele, loțiunile și untul de corp pot face ca firele de păr să fie uleioase și mai greu de prins cu penseta de epilat.

Porniți-l

Următoarea parte poate fi puțin descurajantă dacă sunteți începătoare în epilarea, dar chiar nu este atât de rău pe cât credeți că va fi! Epilatoarele sună mult mai înfricoșător decât sunt de fapt. Începeți pe o zonă mai puțin sensibilă, cum ar fi partea inferioară a piciorului. Cu o mână, țineți aparatul de epilat la 90°, sprijinindu-vă de piele, dar fără a o împinge în ea. Orice alt unghi și penseta nu va ridica firele de păr la fel de eficient și ar putea să le rupă.

 

Cu cealaltă mână, trageți pielea întinsă. Acest lucru ajută firele de păr să iasă mai ușor și reduce vizibil disconfortul pe care îl simțiți. Respirați adânc și porniți epilatorul pe setarea mai lentă și încercați să îl glisezi de-a lungul pielii, în direcția opusă creșterii părului.

 

Sigur, poate fi puțin incomod și chiar usturător, dar suntem siguri că nu este atât de rău pe cât vă așteptați. Odată ce sunteți puțin mai mulțumită și v-ați obișnuit cu senzațiile, puteți începe să lucrați pe întreaga zonă, întotdeauna în direcția opusă creșterii părului. Direcția în care crește părul se poate schimba treptat pe tot corpul sau, în cazul unor zone mai dificile, cum ar fi axilele, acesta poate crește în două direcții sau chiar mai multe! Lucrați doar metodic, într-o direcție, apoi în cealaltă.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să utilizați un epilator pentru rezultate excelente de epilare acasă.
 Vizualizări articol: 567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cum să utilizați un epilator pentru rezultate excelente de epilare acasă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei