Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 12 (8236)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Promoart - printuri de mari dimensiuni

Descrierea firmei

Promoart a fost înființată în anul 2006 din pasiune pentru publicitate. Încă din acel moment ne-am dat seama că vom răspunde cu succes tuturor provocărilor. Nu de alta, dar la acea vreme portofoliul nostru cuprindea în special articole promoționale realizate din piele naturală.

Odată cu schimbarea structurii de acționariat ni s-au deschis și noi orizonturi. Am continuat să realizăm produse promoționale, însă am găsit o nouă prioritate înspre care să ne îndreptăm grosul resurselor: printul de mari dimensiuni.

La vremuri noi, obiceiuri noi. Pentru a ține pasul cu creșterea constantă a numărului de clienți, am fost nevoiți să suplimentăm atât spațiul de producție cât și numărul de echipamente. Așadar, ne-am conformat cu plăcere cerințelor pieței, majorând capitalul social de la 200 lei la nu mai puțin de 500.200 lei.

În data de 06.07.2018 a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul "Extinderea capacității avansate de realizare a activităților de tipărire în scopul creșterii competivității societății PROMOART SRL", co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2. - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management a POR 2014-2020, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, în calitate de Organism Intermediar pentru POR 2014-2020. Valoarea totală a proiectului: 1.617.613,35 lei.

În data de 31.07.2019 s-a finalizat implementarea proiectului "Extinderea capacității avansate de realizare a activităților de tipărire în scopul creșterii competitivității societății PROMOART SRL". Ne-am echipat cu tehnologie de ultimă generație pentru a îndeplini cât mai bine promisiunea pe care le-am făcut-o clienților noștri: printuri de cea mai înaltă calitate care să îi reprezinte.

 

Principalele așteptări de la potențialii parteneri

Viziunea noastra este sa fim în permanență partenerul cel mai de încredere al clienților nostri!

Suntem focusați să oferim clienților noștri printuri de cea mai înaltă calitate, care să-i reprezinte!

Ne străduim să venim în întâmpinarea nevoilor clientilor, oricare ar fi acestea. Așa am reușit să devenim fabrica cu cea mai mare capacitate de print outdoor și indoor din nordul țării și una din companiile cele mai bine cotate de producție publicitară. 

Dacă apare tehnologie nouă pe piață, vom încerca să fim primii care să o aducă acasă. Fiindcă banii nu pot cumpăra timpul în sine, însă pot cumpăra tot felul de dispozitive care să te ajute să câștigi timp sau să-l folosești mai înțelept.

Așadar, la noi,clientul este pe mâini bune, in locul în care timpul sau e prețuit la adevărata lui valoare, iar problemele sunt rezolvate cu pasiune și dedicare de o echipă devotată lucrului făcut cu cap.

Onorăm orice comandă contractată și nu ratăm nici un deadline, indiferent de obstacole.

Imaginea lor este in siguranta cu noi!

 

Care sunt avantajele competitive?

Rolul societății Promoart SRL este de a oferi servicii de publicitate și promovare care să satisfacă cerințele și exigențele clienților sub standardele de calitate în condiți de maximă responsabilitate. Promoart urmărește îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor oferite.

Promoart își propune să contribuie activ la creşterea competitivităţii mediului de afaceri regional prin furnizarea unei game complete de servicii de publicitate și de promovare  punând accent pe calitatea serviciilor și rapiditate în finalizare comenzilor.

 

Avantajele noastre:

Calitate

Avem o singură șansă de a impresiona clientul, așă că facem printul perfect din prima încercare.

Inovație

Suntem mereu la curent cu noutățile din industrie pentru a putea oferi produse fără cusur.

Angajament

Onorăm orice comandă contractată și nu ratăm nici un deadline, indiferent de obstacole.

Obiectivele strategice sunt: excelență, diversificare, profitabilitate, resurse-umane dezvoltare durabila.

 


Ce tip de client căutați?

Ne plac oamenii inspirați, plini de idei și care își conduc afacerile cu pasiune. Pentru că și noi, la rândul nostru, suntem o echipă de oameni tineri și dinamici, aflați în slujba detaliilor și a culorilor. Răspundem cu măiestrie și promptitudine nevoilor clientilor, fiindcă ne dorim să fim mai mult decât un simplu furnizor de servicii specializate- vrem să devenim parteneri de încredere pe termen lung.

Vrem ca potențialii noștri clienți să apeleze la noi și să obțină satisfacția unui produs finit de calitate,pentru că știm că imaginea este cheia succesului unei afaceri. Suntem ajutorul  de nădejde în materie de producție publicitară, signalistică și materiale promoționale. Printăm orice, pe o mulțime de materiale (mesh, poliplan, autocolant, plăci de MDF, carton, foam, plexiglas, bond sau folie magnetică).

 

Punctele noastre forte!

Pret scazut: Suntem parteneri, nu concurenta! Preturi excelente pentru revanzatori!

Productie interna: Pasii asigurati de noi ofera avantajul de a controla termenele de livrare.

Calitate certificata: Produse tiparite conform standardului international ISO 12647.

 

De peste 15 ani realizăm mai ales printuri de mari dimensiuni, dar nu ne deranjează provocările. Facem totul ca la carte, pentru a pune cât mai bine în valoare imaginea unei afaceri. Dăm viață ideilor, la cele mai înalte standarde, pentru o calitate care se vede și se simte!

 

Numele firmei și website-ul

PROMOART SRL

www.promoart.ro

vanzari@promoart.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Promoart - printuri de mari dimensiuni.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Promoart - printuri de mari dimensiuni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei