Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 300 (8217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Veste

Gheorghe Flutur: Autostrada Pașcani – Suceava – Siret devine realitate și beneficiază de o finanțare europeană sigură de aproape 640 de milioane de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în ajun de Crăciun are o veste nemaipomenită pentru suceveni, și anume că autostrada Pașcani – Suceava – Siret a devenit realitate și va beneficia de o finanțare europeană sigură de aproape 640 de milioane de euro. Gheorghe Flutur a spus că ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, i-a scris marți pentru a-l informa că „proiectul meu de a lega prin autostradă Suceava de București a devenit realitate”.

Flutur a precizat că tronsonul de autostradă Pașcani-Suceava-Siret are finanțare europeană și a adus aminte că acest lucru îl spunea în vară Marcel Boloș când a venit la Suceava împreună cu premierul Nicolae Ciucă. „Mulți erau atunci neîncrezători. Am luptat pentru modificarea Planului Național Strategic în domeniul Transporturilor unde lipsea porțiunea de autostradă Pașcani-Suceava-Siret. Vă amintesc că proiectarea era făcută doar pentru Ploiești-Bacău-Pașcani, fără a ajunge la Suceava”, a subliniat șeful administrației județene. El a adăugat că în urmă cu aproximativ doi ani, sub guvernare liberală, a semnat la Siret proiectarea acestui tronson, Pașcani-Suceava-Siret.

„Ca lider al PNL care a coordonat Programul de Guvernare în cadrul Coaliției, vă spun că a fost prins în mod expres, la propunerea mea, realizarea tronsonului Pașcani-Suceava-Siret. Astăzi, demersurile mele au primit un răspuns pozitiv. Nu mă voi opri aici pentru că sunt conștient de importanța acestei autostrăzi pentru județul Suceava și pentru compatrioții mei. Nu am să uit niciodată pe oricine a făcut demersuri pentru ca Suceava să aibă autostradă. De la Ștefan Mandachi, care ne-a provocat pe toți cu metrul de autostradă, până la șoferii de camioane care au claxonat pe ruta Suceava-București că vor autostradă, eu fiind de fiecare dată alături de ei”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că pe Programul Operațional Transport este prevăzută o sumă clară de 638,8 milioane euro pentru porțiunea de 101,5 km de autostradă Pașcani-Suceava-Siret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur: Autostrada Pașcani – Suceava – Siret devine realitate și beneficiază de o finanțare europeană sigură de aproape 640 de milioane de euro.
 Vizualizări articol: 1128 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gheorghe Flutur: Autostrada Pașcani – Suceava – Siret devine realitate și beneficiază de o finanțare europeană sigură de aproape 640 de milioane de euro1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei