Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 283 (8200)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Tânărul care a atacat și lovit cu cuțitul la Hotel Bucovina, arestat pentru tentativă de omor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 23 de ani care a fost autorul unor acțiuni de violență extremă în restaurantul și parcarea Hotelului Bucovina a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de judecătorii de la Tribunalul Suceava, care au admis, miercuri, 30 noiembrie, propunerea procurorului de caz privind emiterea unui mandat pentru tentativă de omor.

Ștefan Diaconescu a mai fost pus sub acuzare, pe lângă tentativă de omor, și pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru ”portul fără drept de obiecte periculoase”.

 

Ferocitate absolut inexplicabilă la tânărul de 23 de ani

Modul în care a acționat Ștefan Diaconescu este șocant și inexplicabil în același timp. Tânărul nu mai are probleme cunoscute pe linie penală.

Ștefan Diaconescu figurează cu domiciliul în Botoșani, dar cel puțin în ultimii ani a stat în Suceava și într-o localitate limitrofă.

În plină zi, în jurul orei 13.00, tânărul a intrat în restaurant și a început să amenințe cu un cuțit angajatele. Acesta se adresase și anterior restaurantului, undeva prin luna aprilie a acestui an, pentru a se angaja la bucătărie, însă a fost refuzat. Încă de atunci administratorii restaurantului au sesizat un comportament ieșit din comun al acestuia. Tânărul a revenit acum, la final de noiembrie, parcă turbat, spun martorii. A cerut bani și a căutat bani chiar în casa de la bar, în timp ce angajatele se refugiaseră deja panicate. A intrat apoi în bucătăria restaurantului, tot în căutare de bani.

 

Urmărit și imobilizat de mai mulți bărbați care au intervenit 

Pentru a-l calma pe agresor a intervenit un client al restaurantului, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Cajvana. Acesta se afla la masă, în restaurant.  De asemenea, au mai intervenit și alți bărbați. Ieșit afară, în parcare, tânărul a vrut să plece, însă mai mulți bărbați s-au hotărât să-l rețină până la sosirea poliției, pentru a nu mai face vreo nebunie și în altă parte.

După cum se vede și în imaginile de pe o cameră de supraveghere, tânărul a încercat să fugă spre stația Bancă, însă s-a întors brusc spre parcare, fiind urmărit. În parcare, în zona din spatele stației, întâmpinat de mai mulți martori, tânărul a lovit cu cuțitul în cel care i-a ieșit în față, respectiv bărbatul de 38 de ani, din Cajvana. Acesta din urmă a dat dovadă de suficient curaj încât să-l pună la pământ pe agresor, care a fost apoi imobilizat și lovit de ceilalți martori panicați de faptul că lovea cu cuțitul.

 

Bărbatul înjunghiat este în afara pericolului

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a ajuns la spital cu multiple plăgi la nivelul scalpului, o plagă la nivel cervical și una la brațul stâng. Bărbatul a ajuns la spital în șoc hemoragic, dar conștient și stabilizat. La spital, pacientul a fost diagnosticat și cu fractură la nivelul osului frontal și un hematom epicranian cu plagă la nivel parietal drept. Din fericire, a fost stabilizat, și-a revenit repede și, deși cu leziuni, nu a rămas internat peste noapte.

Modul în care a acționat însă tânărul (lovituri cu cuțitul în zone vitale) a dus la încadrarea fără dubii a faptei la tentativă de omor. De altfel, ancheta preliminară indică faptul că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viața bărbatului în vârstă de 38 de ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a atacat și lovit cu cuțitul la Hotel Bucovina, arestat pentru tentativă de omor.
 Vizualizări articol: 881 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânărul care a atacat și lovit cu cuțitul la Hotel Bucovina, arestat pentru tentativă de omor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei