Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 282 (8199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Modernizarea Sucevei de la scara blocului

140 de locuri de parcare reabilitate, esplanadă modernizată și stație nouă de autobuze, pe Calea Obcinilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care locuiesc pe Calea Obcinilor din municipiul Suceava beneficiază acum de 140 de locuri de parcare nou reabilitate, de alei refăcute cu pavaj, o esplanadă modernizată, cu bănci și plante ornamentale, dar și de o nouă stație de autobuze, cu alveolă, pentru o mai bună gestionare a transportului în comun.

„A fost o lucrare mai amplă din programul „Modernizarea Sucevei de la scara blocului”, întrucât au fost refăcute aleile cu pavaj, accesele la scările de bloc și am extins numărul locurilor de parcare acolo unde a fost posibil.

Tot în această zonă, la bl. T4, am refăcut esplanada și am redat-o sucevenilor prin amplasarea de bănci și plante ornamentale, devenind o zonă de odihnă.

Mai mult, am mutat și trecerea de pietoni de la intersecția cu bdul Coposu, astfel încât, traficul să nu mai fie afectat, tot acolo am mutat stația de autobuz în fața bl. T43, unde am putut construi și o alveolă pentru oprirea mijloacele de transport în comun”, a precizat viceprimarul Lucian Harșovschi, care a verificat în teren efectuarea lucrărilor, pe etape.

Lucrările de modernizare de pe Calea Obcinilor, care sunt în curs de finalizare, au implicat refacerea asfaltului pe o suprafață de 3616 mp, pavarea unei suprafețe totale de 1369 mp, montarea de  bordură mare pe o lungime de 442 metri, bordură mică pe  806 metri și realizarea de trepte pe 152 metri.

Lucian Harșovschi a spus că lucrările de reabilitare și modernizare în cartierele Sucevei vor continua și anul viitor, din primăvară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 140 de locuri de parcare reabilitate, esplanadă modernizată și stație nouă de autobuze, pe Calea Obcinilor.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
140 de locuri de parcare reabilitate, esplanadă modernizată și stație nouă de autobuze, pe Calea Obcinilor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei