Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 272 (8189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

15 ani de experienţă şi succes pe piaţa suceveană

Centrul de Beauty&Wellness „Salon Queen Elisabeta” este un concept nou ce aduce un plus de valoare industriei de frumusețe sucevene. Lansat recent pe str. Zamca, nr 17, Suceava (Romania, 720214), noul centru de sănătate este un loc în care predomină „calitatea, frumusețea și strălucirea regală”.

 

Încă de când facem primii pași înăuntru, putem observa design-ul modern și totodată impunător al centrului – piesele de mobilier sunt alese atent și cu rafinament, cromatica se îmbină perfect cu atmosfera din salon și, nu în ultimul rând, zâmbetele personalului care te întâmpină la fiecare pas.

 „Salon Queen Elisabeta” le oferă clienților o nouă locație, un nou concept, care presupune servicii de ultimă generație în domeniul Beauty&Wellness – de la serviciile de înaltă calitate de cosmetică și hairstyling cu care deja ne-au obișnuit, până la aparatură de ultimă generație în tratamentele corporale și multe alte surprize pe care le vom descoperi împreună în rândurile ce urmează. 

 

 

  • Ce oferă Centrul de Beauty & Wellness?

 

Salon Queen Elisabeta” este afacerea Simonei Rusu,care a reușit, împreună cu o echipă de profesioniști, să deschidă în municipiul Suceava cel mai modern și complet Centru de Beauty&Wellness. „Salonul Queen Elisabeta” oferă:

  • Tratamente corporale (Criolipoliză, Emsculpting, RF Sculpt, Velashare, Endosfera, LPG, Picolaser, Kuma, Microneedling, Criolaser, Laser Corporal);
  • Tratamente faciale clasice (HIFU 7D, LPG Facial, Oxygen Terapie); Epilat ceară-laser; Solar vertical;
  • Manichiură (Clasica, ACRYL, Rubber, Poli Gel, Semipermanentă, Extensii Gel);
  • Pedichiură (Clasică, Semipermanentă, Pedichiura SPA); Micropigmentare (sprâncene, buze);
  • Stilizare/Laminare (Sprâncene, gene);
  • Machiaj;
  • Gene (2D, 3D, 4D, 5D).

Ca o noutate, centrul vine în întâmpinarea sucevenilor cu un program de nutriție (Remodelare, Pierdere în greutate). A rămas în cadrul salonului și Parfumeria, cu parfumuri arăbești (www.salonqueenelisabeta.ro), contact: 0748 279 422. Programul centrului de sănătate este deschis de marți până sâmbătă, între orele 9:00-18:00. Luni și duminică: închis.

 

 

  • De ce să alegi Centrul de Beauty&Welness ”Salon Queen Elisabeta”?

 

Am aflat de la Simona Rusu că în clinica de sănătate pe care o conduce sunt peste 20 de aparate de remodelare și înfrumusețare, care își așteaptă clientele pentru servicii de înaltă calitate.

În cazul în care doriți să eliminați ridurile nedorite, acneea sau cicatricile post acnee, vergeturile, grăsimea din anumite zone, cearcănele, petele de pe piele sau să reduceți porii măriți, ”Salonul Queen Elisabeta” este locul potrivit pentru dumneavoastră.

De asemenea, clinica oferă tratamente pentru regenerarea vascularizației fine, a țesutului, epilare definitivă, uniformizarea tonurilor pielii, tratarea cicatricilor post operator, tratamente de refacere completă a feței prin stimularea formării de colagen, lifting facial, tonifiere facială etc, servicii care au devenit acum la îndemână și pentru suceveni.

Toate acestea sunt posibile datorită echipei de specialiști „Salon Queen Elisabeta” care, prin dedicarea și pasiunea pe care o au, reușesc să mențină serviciile la cea mai înaltă calitate, mulțumind astfel fiecare client care le trece pragul.

 

 

  • „Avem în plan să deschidem și o sală de sport exclusivistă”

 

Și dacă ați crezut că asta este tot, aflați că Centrul de Beauty & Wellness „Salon Queen Elisabeta” oferă clientelor o gamă variată de produse de calitate, precum parfumuri arăbești, produse din gama Rituals, cosmetice profesionale de la Keune, seturi de îngrijire de la Nashi.  Într-o pauză sau la finalul programării, clientele își pot completa și ținuta vestimentară cu articole de îmbrăcăminte și accesorii expuse în vitrinele impunătoare de la etaj.

 Ne-am dorit foarte mult ca într-un loc plăcut, relaxant, doamnele să își rezolve mai multe probleme legate de Beauty & Wellness. Asta face ”Salon Queen Elisabeta”. Vine cu produse de calitate, la prețuri echilibrate, din mai multe domenii, pentru ca toate clientele noastre să găsească aici ceea ce au nevoie. Timpul este atât de prețios pentru toți, așa că ne-am gândit că ar fi tare bine ca doamnele să găsească la noi cam tot ce le trebuie în materie de frumsețe, eleganță, sănătate. Avem în plan să deschidem și o sală de sport exclusivistă, o sală de fitness pentru femei în care acestea să se simtă confortabil, să aibă mai multă intimitate decât într-o sală de sport obișnuită, ne-a mai spus Simona Rusu.

Ea a completat că se străduiește să vină în întâmpinarea clientelor cu tot ce își doresc, pentru că ne ocupăm de Beauty & Wellness și vrem să fim în top cu serviciile noastre, la fel ca și până acum. Standardele noastre sunt înalte, pentru că, în timp, clientele noastre și-au dorit noutăți și noi am reușit să oferim ceea ce ne-au cerut. Rezultatele sunt spectaculoase, clientele sunt mulțumite, astfel că echipei ”Queen Elisabeta”, una armonioasă și unită, nu-i rămâne decât să le mulțumească doamnelor pentru că au ales acest centru de sănătate și frumusețe și să le promită că vor fi mereu la dispoziția lor cu noutăți, cu produse și servicii de cea mai bună calitate.

 

Daria Puscasu

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 15 ani de experienţă şi succes pe piaţa suceveană.
 Vizualizări articol: 1898 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
15 ani de experienţă şi succes pe piaţa suceveană5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei